Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan válaszolnak a ronda férfiak kérdéseire így "nekem a belső számít a külső nem fontos. " Valójában ezt gondolják?
Mert tegyük fel hogy egy ronda férfi kezd ismerkedni egy nővel. A nő erre azt válaszolja hogy nem az esetem, vagy kiröhögi vagy szívatja.
(A történetben a nő azért nem ismerkedik meg vele mert az illető ronda. A férfi meg kellő jóindúlatú, szép belső tulajdonságai vannak)
Közben ez a arról papol valakivel hogy nekem a belső számít a külső nem fontos.
Most szerintetek egy ronda férfi találhat magának párt?
"Ha elég jól néz ki, semmi sem ábrándít ki, legfeljebb egy még jóképűbb pasi. Hány olyan történetet hallani, h a férfi folyamatosan csalja/veri/átvágja/stb. a nőt, az meg mindent eltűr és megbocsát neki, mert nem hiszi, h még egy olyan jóképű pasit találna."
Na ezek a nők tartoznak azok közé, aki CSAK a külsőt tartják szem előtt.
Ha lenne egy párom aki pl. verne tudod mikor maradnék vele. SOHA.
"Na ezek a nők tartoznak azok közé, aki CSAK a külsőt tartják szem előtt."
Igen, tehát a nők közé.
24# Igen, igazad van! Csak azért valahol bosszant x"D
25# De egyébként ilyen hozzáállással mire számítasz? Még csak el sem hiszed, hogy léteznek normális nők, akik pl. nem hazudnak.
Szerinted mi számít jóképűnek?
Egyébként akikkel összehozott téged a sors, azok tényleg nem a rendesebb fajtából voltak, de miattuk szerintem nem éri meg "utálni" a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!