Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokan válaszolnak a ronda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan válaszolnak a ronda férfiak kérdéseire így "nekem a belső számít a külső nem fontos. " Valójában ezt gondolják?

Figyelt kérdés

Mert tegyük fel hogy egy ronda férfi kezd ismerkedni egy nővel. A nő erre azt válaszolja hogy nem az esetem, vagy kiröhögi vagy szívatja.

(A történetben a nő azért nem ismerkedik meg vele mert az illető ronda. A férfi meg kellő jóindúlatú, szép belső tulajdonságai vannak)

Közben ez a arról papol valakivel hogy nekem a belső számít a külső nem fontos.

Most szerintetek egy ronda férfi találhat magának párt?

2013. jún. 3. 18:12
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:

"Ha elég jól néz ki, semmi sem ábrándít ki, legfeljebb egy még jóképűbb pasi. Hány olyan történetet hallani, h a férfi folyamatosan csalja/veri/átvágja/stb. a nőt, az meg mindent eltűr és megbocsát neki, mert nem hiszi, h még egy olyan jóképű pasit találna."

Na ezek a nők tartoznak azok közé, aki CSAK a külsőt tartják szem előtt.

Ha lenne egy párom aki pl. verne tudod mikor maradnék vele. SOHA.

2013. júl. 30. 17:59
 22/57 anonim ***** válasza:
8%

"Na ezek a nők tartoznak azok közé, aki CSAK a külsőt tartják szem előtt."

Igen, tehát a nők közé.

2013. júl. 30. 18:48
 23/57 anonim ***** válasza:
Igen, de NEM CSAK ilyen nők léteznek, kedves utolsó!
2013. júl. 30. 19:59
 24/57 anonim ***** válasza:
64%
23# Hiába bizonygatod nekik. Vagy azt mondják, hogy hazudunk, vagy ha véletlenül mégis igazat mondanánk, akkor biztos ostoba tramplik vagyunk, akik nem tudtak összejönni "jobbal". Szerintük. Valójában fogalmuk nincs a nőkről, csak elkönyvelik őket rossznak, miközben ők egy fikarcnyival sem jobbak, de ha szerintük így van, hát legyenek ezzel a hittel boldogok.
2013. júl. 30. 20:28
 25/57 anonim ***** válasza:
#23 Majd ha látok olyat, aki nem ilyen, akkor elhiszem. Eddigi életem során még nem láttam.
2013. júl. 30. 20:41
 26/57 anonim ***** válasza:

24# Igen, igazad van! Csak azért valahol bosszant x"D

25# De egyébként ilyen hozzáállással mire számítasz? Még csak el sem hiszed, hogy léteznek normális nők, akik pl. nem hazudnak.

2013. júl. 31. 10:48
 27/57 anonim ***** válasza:
100%
Mondom, ha majd találkozom egy ilyennel, akkor elhiszem. De amíg hittem benne, addig mindig csalódnom kellett.
2013. júl. 31. 11:07
 28/57 anonim ***** válasza:
Most már kíváncsi vagyok. Mik voltak azok a csalódások, amik miatt ennyire "nem bízol" a női nemben? (komolyan kérdezem)
2013. júl. 31. 11:15
 29/57 anonim ***** válasza:
Rengetegen mondták már, h nekik a belső számít, nem a külső, aztán mégis mind a külsőm miatt koptattak le. Akik összejöttek velem, azok is csak azért, h anyagilag kihasználjanak. Igaz szerelmet a nők csak a jóképű férfiak iránt tudnak érezni.
2013. júl. 31. 11:22
 30/57 anonim ***** válasza:

Szerinted mi számít jóképűnek?

Egyébként akikkel összehozott téged a sors, azok tényleg nem a rendesebb fajtából voltak, de miattuk szerintem nem éri meg "utálni" a nőket.

2013. júl. 31. 11:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!