Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokan válaszolnak a ronda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan válaszolnak a ronda férfiak kérdéseire így "nekem a belső számít a külső nem fontos. " Valójában ezt gondolják?

Figyelt kérdés

Mert tegyük fel hogy egy ronda férfi kezd ismerkedni egy nővel. A nő erre azt válaszolja hogy nem az esetem, vagy kiröhögi vagy szívatja.

(A történetben a nő azért nem ismerkedik meg vele mert az illető ronda. A férfi meg kellő jóindúlatú, szép belső tulajdonságai vannak)

Közben ez a arról papol valakivel hogy nekem a belső számít a külső nem fontos.

Most szerintetek egy ronda férfi találhat magának párt?

2013. jún. 3. 18:12
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:

"Senki sem állította még, h jóképű lennék" ---> Ez még nem azt jelenti, hogy nem vagy az. Megjegyzem, több milliárd ember él ezen a földön, szóval nem hinném, hogy mindenki véleményt mondott volna rólad.

"és ezután se fogja senki" ---> Wow!! Nem is tudtam, hogy a jövőbe látsz.

"Ekkorát sztem még csak nem is hazudna senki, mert egyértelmű, h úgyse hinném el." ---> Ergó, ha valaki mégis azt mondaná rád, hogy jóképű vagy akkor az szerinted csakis hazugság lenne.

2013. júl. 31. 13:55
 42/57 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne, h a te ismerőseid között is van olyan, akiről nem tudod elképzelni, h bárki is jóképűnek tartaná. Na, én is ebbe a kategóriába tartozom. Számtalanszor lerondáztak már, az utcán ismeretlenek is rendszeresen kiröhögnek meg beszólnak a külsőm miatt. Gyakorlatilag mindenki rondának tart, aki látott már élőben. Ezek után higgyem el, ha vki jóképűnek nevez?
2013. júl. 31. 14:18
 43/57 anonim ***** válasza:
Igen, ugyanis az az ő egyéni véleménye lenne.
2013. júl. 31. 14:44
 44/57 anonim ***** válasza:
74%

"Rizsa. Egyrészt itt gyk-n rengeteg ilyen történetet lehet hallani, a valóságban mégse tudok egyetlen hasonlóról sem. Másrészt ha semmi se tetszett volna a külsejében, nem jöttél volna össze vele, márpedig pl. az én külsőmben semmi olyan nincs, ami bárkinek is tetszhet."

Mi a rizsa, mégis? Attól, hogy te még nem találkoztál ilyennel - mert biztos minden kapcsolatot láttál már és mindbe belelátsz, és egyáltalán milyen tág környezetben és milyen korosztályban nem találkoztál ilyennel? - biztos nem is létezhet, igaz? A külsejében fényképről a szeme tetszett, első találkozáskor a szempillája. És igen, ha semmi nem tetszett volna meg benne az idők során, abszolút csúnyának tartanám és utálnék ránézni, nyilván nem jönnék össze vele, mivel nyilván nem éreznék iránta vonzódást. De ezzel mégis mi a probléma? Képzeld, egy kapcsolathoz általában kell fizikai vonzódás. Nem csak a nőnek, a férfinak is. Létezik olyan, hogy lelki szerelem vagy plátói - bár szerintem te ebben sem hiszel - de ha nincs mellette fizikai vonzódás, akkor az meg is marad plátóinak. Vagyis a gyakorlatban barátságnak.

Ha ezt nem érted meg, és minden ilyen történetben csak hazugságot látsz és keresel, akkor valóban fogalmad sincs a szerelem és a párkapcsolat mibenlétéről. Azt sem fogod elhinni nekem, hogy én is éreztem úgy, hogy nem hittem el, ha valaki bókolt nekem a külsőm miatt. Annyira nem volt önbizalmam. Én mégsem okolom az egész férfinemet miatta.

Ha nem hiszel el tényeket, nem hiszed el. Kész.

2013. júl. 31. 14:49
 45/57 anonim ***** válasza:
74%
Ha nekem is mondott volna már valaha valaki valami pozitívumot a külsőmmel kapcsolatban, v kellettem volna már vkinek az ocsmány külsőm ellenére is, talán elhinném, h léteznek olyan nők is, akik nem ennyire felszínesek. Ha láttam volna már hasonlóan ronda férfit barátnővel, akkor is elhinném. De sajnálom, a saját szememnek jobban hiszek, mint a neten írogató ismeretleneknek, ezt talán meg lehet érteni.
2013. júl. 31. 14:56
 46/57 anonim ***** válasza:
És mégis mi olyan "ocsmány" rajtad?
2013. júl. 31. 15:06
 47/57 anonim ***** válasza:
64%
Gyakorlatilag minden. Kicsi vagyok, a fejem nagy és kerek, a hajam hullik, a szemem beesett és semmilyen színű, az orrom hatalmas és görbe, a hátam szintén görbe, ahogy az ujjaim is. Ez csak egy kis ízelítő, de teljes személyleírást nem adok magamról, nehogy felismerjen valaki.
2013. júl. 31. 15:10
 48/57 anonim ***** válasza:
78%
45-re: Megértem. De ez rólad szól, nem arról, hogy a nőknek csak a szép és gazdag pasik kellenek. Gondolom, képet nem küldesz, tehát kénytelen vagyok elhinni neked, mint neten írogató ismeretlennek, hogy ocsmány vagy. Tegyük fel, valóban az vagy, olyan, aki nem kelt egy nőben sem vonzalmat. De ezért ne a nőket okold általánosságban, légy szíves, nem ők tehetnek róla, hogy ilyen lapokat osztott neked a sors. Ha nőnek születsz, nem férfinek és bányarém vagy, akkor ugyanez volna a helyzet, csak most a férfiak felszínességét szidnánk. Amúgy pedig ha úgysem hiszel a neten írogató ismeretleneknek, kivéve persze ha azt mondják, amit te hiszel, akkor semmi értelme nincs egy ilyen kérdést kiírni. Te csupán a saját elgondolásod megerősítését akarod, hogy nem, nem te tehetsz arról, hogy nincs nőd, hanem a nők, mert olyan felszínesek és hazugok. hOgy az alap kérdésedre visszatérjek, én sosem mondtam azt, hogy "nekem a belső számít a külső nem fontos. " Csak annyit állítok, hogy a belső többet nyomhat a latban, mint a külső, bizonyos esetekben és a nők egy részénél. A külső szépség relatív, ami nekem szép neked lehet nem lesz az, és fordítva. Valamint a külső elfogadhatóságának mértéke, az, hogy mennyire tartjuk szépnek vagy mennyire tetszik, idővel is változhat. Pont most találtam ezt a kérdést, látsz te itt egyetlen olyat, hogy a külső nem számít? Vagy hogy csúnyával is beérné? Nem is olyan különbözőek a férfiak és a nők. http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
2013. júl. 31. 15:26
 49/57 anonim ***** válasza:
A linkelt kérdés az ideális barátnőre vonatkozik, nem a minimális elvárásokra. Bár nőknél a kettő majdnem ugyanaz (legalábbis ami a külsőt illeti), férfiaknál mégis elég messze áll egymástól. Egy ronda lánynak már csak ezért is jóval több esélye van, mint egy ronda srácnak, mert ha a belső rendben van, mi jóval többet vagyunk hajlandók engedni a külső ideálunkból. Arról nem is beszélve, h a férfiak ízlése sokkal jobban különbözik, mint a nőké.
2013. júl. 31. 15:36
 50/57 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező! A nők imádnak kamuzni meg sumákolni. A rendesebbek csak kamuznak és sumákolnak, a kevésbé rendesek meg szánt szándékkal szivatnak meg minden fiút, aki szerintük nem hozzá való, mert "miért ne" alapon, közben meg csak a pénzes, sportkocsis "alfahímeknek" adnak egyáltalán esélyt. Én pont ezért nem keresek párt - feleannyit nem érnek amennyit bajlódni kell velük.

"Az hogy állandóan a rondaságán siránkozik.Mindig az a téma.Megismer egy csajt így úgy ronda.A csaj csak szórakozik vele.

Nem sportol mert minek?Úgy is ronda lesz.Minek öltözzön jól?minek legyen rendes?Úgy is ronda marad.

Na ez nem kell a nőknek,és nem a kevésbé sármos férfiak!!"

Véletlenül nem sejted ,ennek mi az oka? Ti nők, ehhez nagyon értetek: a hibák keresésébe, a kákán is csomót találtok, a férfiak mást se próbálnak, csak nektek , meg a csillagászati elvárásaitoknak megfelelni. Ami persze lehetetlen. És még nektek áll feljebb? Hát LOL :DDDDDD

EZ a legnagyobb baj. A "siránkozás" az egyenes következmény.

20:28, amiket itt leírnak, az többnyire tapasztalaton alapul. És méghozzá mindezt úgy, hogy egymástól függetlenül (azaz fogalmuk sincs arról, mit írt a másik előtte). De azért milyen csúnyarossz dolog az általánosítás, és fújmonnyonle :DDDD

2013. aug. 7. 21:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!