Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam ezt fel? Bekövetkezett, amire 16 éves koromban rémálmaimban sem jött elő.
Azóta eltelt 8 év és ugyanott járok, mint akkor. Se barátnő, se jövedelem. A bő családban mindenkinek van párja. Nekem még sosem volt. Gyakorlatilag a 10 évvel fiatalabb unokaöcsémnek is közelebbi élményei vannak a lányokkal, mint nekem.
Nem sírni akarok, mert egyébként nincs eszemben ez, és nem is zavar, csak néha szembesülök ezzel a ténnyel és őszintén szólva borzasztó. 24 évesen senki sem arra vágyik, hogy magányos legyen, ráadásul munka nélkül. Elvégeztem egy egyetemet, tehát nem vagyok sekélyes sem. Vannak barátaim, járunk gyakran kikapcsolódni. Az igazat megvallva nem tartom magam csúnyának és a visszajelzések is ezt igazolják. Még sincs immáron 8 éve semmilyen esélyem kapcsolatra.
Nem, nincsenek nagy elvárásaim.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Írj neki, beszéljetek meg egy találkozót.
én írtam azt h a munkanélküliség is lehet az oka!
én 22 éves vagyok levelezőn végzem a sulit és mellette dolgozok, nekem totál nem jönne be ha barátom egész nap semmit se csinálna én meg suliba járok, vizsgázok, tanulok, dolgozok!
34-es! Tokeletesen egyetertek!
Kedves Kerdezo! Hanincs ott lent munka, ingázni kell Pest és a lakhelyed kozott...mondtam, aki nagyon akar valamit, annak sikerul...te nem akarod nagyon, ez van.
Fennakadsz azon, hogy ekezet nelkul irok? A noket hibaztatod? Nem pontosan idezem: bocs, hogy a 700 ezer munkanelkuli kozott vagyok.....ez azt jelenti, hogy megelegszel azzal, hogy nem csak te vagy munkanelkuli, es, hogy valakinek ilyen celtalanul is kene teged szeretnie....
Megvan, hogy miert vagy meg mindig luzer, munkanelkuli, szuz puhapots....ha nem derul ki a megoldas, olvass utana a reakcioidnak. Ha meg akkorsem akkor nagyon tudlak sajnalni....
XD neked ez a mérce? Ez is megmondja, hogy mekkora f@rok vagy, nemhiába vagy egyedül....
Amúgy lány vagyok, fiatalabb nálad, egyetemista, és dolgozom....rendes legális munkat ami a szakmamhoz kapcsolodik, igy szerintem jogom van beszolni :))) bocs, hogy neked ez a nagy merce, hogy mekkora szazalekos vagyok a gyiken XD kesz nevetseges kis luzer vagy....aki csak sirsogalni tud...ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!