Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy dolgozzam ezt fel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozzam ezt fel? Bekövetkezett, amire 16 éves koromban rémálmaimban sem jött elő.

Figyelt kérdés

Azóta eltelt 8 év és ugyanott járok, mint akkor. Se barátnő, se jövedelem. A bő családban mindenkinek van párja. Nekem még sosem volt. Gyakorlatilag a 10 évvel fiatalabb unokaöcsémnek is közelebbi élményei vannak a lányokkal, mint nekem.

Nem sírni akarok, mert egyébként nincs eszemben ez, és nem is zavar, csak néha szembesülök ezzel a ténnyel és őszintén szólva borzasztó. 24 évesen senki sem arra vágyik, hogy magányos legyen, ráadásul munka nélkül. Elvégeztem egy egyetemet, tehát nem vagyok sekélyes sem. Vannak barátaim, járunk gyakran kikapcsolódni. Az igazat megvallva nem tartom magam csúnyának és a visszajelzések is ezt igazolják. Még sincs immáron 8 éve semmilyen esélyem kapcsolatra.

Nem, nincsenek nagy elvárásaim.

2013. jún. 3. 13:43
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
16 éves korom körül sok csaj mondta, hogy bunkó vagyok. Azt akkor a szívemre vettem és visszafogtam magam. Viszont valamiért azóta nem vagyok nekik különleges.
2013. jún. 3. 13:58
 12/45 anonim ***** válasza:

a visszajelzések is igazolják? ezen most pontosan mit értesz?

amúgy szoktál kezdeményezni?

2013. jún. 3. 13:59
 13/45 anonim ***** válasza:
szerintem nem nézel ki jól. hidd el a jópasikat elkapkodják a lányok!
2013. jún. 3. 14:02
 14/45 anonim válasza:
nekem a mostani párom előtt csak egy barátom volt, amikor mi összejöttünk 23 éves voltam, de egy lánynak talán azért könnyebb mert a srác kezdeményez, én magamtól tutira nem mentem volna oda hozzá.
 15/45 A kérdező kommentje:

#13: azt jelenti, hogy mondják lányok, hogy csinos vagyok (már ha lehet egy pasi csinos), hogy tetszem nekik.

A bunkó időszakomban még 16 körül volt, aki a szemembe mondta, hogy szeret. Szóval emiatt gondolom, hogy nem vagyok ronda.

16/45 anonim válasza:
de amúgy vágysz arra h legyen barátnőd? vagy jól elvagy így?
2013. jún. 3. 14:04
 17/45 anonim ***** válasza:

Nem kell mondani, hogy nem volt eddig kapcsolatod. Ennyi. Magától senki sem jön rá, pláne, hogy neked még szűzhártyád sincs, ami elszakadjon. :-D

Viccet félretéve, keress magadnak először munkát, amit szeretsz csinálni, mert ha abban sikeres vagy, az ad egy alap önbizalmat. Aztán jöhet a csajozás. A bunkókat senki sem szereti, de a határozott férfiakhoz nagyon sok nő vonzódik. Legyél kedves és természetes, humoros. Utána csak rajtad áll minden.

Ez a legjobb, amit tanácsolhatok, vagy megfogadod, vagy 10 év múlva is csak barátnőért fogsz sírni ezen vagy egy hasonló oldalon.

2013. jún. 3. 14:05
 18/45 A kérdező kommentje:

Persze, hogy vágyom rá, hogy legyen valakim. Megszoktam az egyedüllétet, szóval így is elvagyok, de nem az igazi.

Van önbizalmam, nem vagyok az az utcán menve a földet néző típus.

2013. jún. 3. 14:06
 19/45 anonim ***** válasza:
Akkor jó. Akkor magadban kell megkeresned azt, ami miatt nincs kapcsolatod, mert mi nem ismerünk és így nem tudunk neked, csak azt tanácsolni, hogy ismerkedj többet. Ennyi.
2013. jún. 3. 14:09
 20/45 anonim ***** válasza:

na én pont ugy vagyok, ahogy te, csak én lány vagyok.

de én is azt tanácsolnám, hogy munkát keress elobb.az mégiscsak ad onbizalmat.valamennyit biztosan.

amugy szoktál csajozni? odamész lányokhoz? elhivod oket valahova?

2013. jún. 3. 14:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!