Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam ezt fel? Bekövetkezett, amire 16 éves koromban rémálmaimban sem jött elő.
Azóta eltelt 8 év és ugyanott járok, mint akkor. Se barátnő, se jövedelem. A bő családban mindenkinek van párja. Nekem még sosem volt. Gyakorlatilag a 10 évvel fiatalabb unokaöcsémnek is közelebbi élményei vannak a lányokkal, mint nekem.
Nem sírni akarok, mert egyébként nincs eszemben ez, és nem is zavar, csak néha szembesülök ezzel a ténnyel és őszintén szólva borzasztó. 24 évesen senki sem arra vágyik, hogy magányos legyen, ráadásul munka nélkül. Elvégeztem egy egyetemet, tehát nem vagyok sekélyes sem. Vannak barátaim, járunk gyakran kikapcsolódni. Az igazat megvallva nem tartom magam csúnyának és a visszajelzések is ezt igazolják. Még sincs immáron 8 éve semmilyen esélyem kapcsolatra.
Nem, nincsenek nagy elvárásaim.
szerintem ezzel az lesz majd a gond, h megszokod és kialakítod a saját magad életét és elég nehezen fogsz bárkit is beengedni, persze az sem jó ha egymás után jönnek a lányok az éledben semmi szünet nélkül, de úgy h 8 éve nincsen párkapcsolatod és gondolom 16 évesen sem volt olyan nagyon komoly, elég nehéz lesz bárkit is közel engedni magadhoz! én így gondolom!
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!