Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam ezt fel? Bekövetkezett, amire 16 éves koromban rémálmaimban sem jött elő.
Azóta eltelt 8 év és ugyanott járok, mint akkor. Se barátnő, se jövedelem. A bő családban mindenkinek van párja. Nekem még sosem volt. Gyakorlatilag a 10 évvel fiatalabb unokaöcsémnek is közelebbi élményei vannak a lányokkal, mint nekem.
Nem sírni akarok, mert egyébként nincs eszemben ez, és nem is zavar, csak néha szembesülök ezzel a ténnyel és őszintén szólva borzasztó. 24 évesen senki sem arra vágyik, hogy magányos legyen, ráadásul munka nélkül. Elvégeztem egy egyetemet, tehát nem vagyok sekélyes sem. Vannak barátaim, járunk gyakran kikapcsolódni. Az igazat megvallva nem tartom magam csúnyának és a visszajelzések is ezt igazolják. Még sincs immáron 8 éve semmilyen esélyem kapcsolatra.
Nem, nincsenek nagy elvárásaim.
Tehat eljarsz szorakozni de budos a munka? Gratulalok!
En egyetemen vagyok es ugy dolgozok mellette is (es nem valami bolcsesz-szaron vagy ilyen gagyisagon de nem irok le semmi szemelyeset...csak hogy tudd, en sem a levegobe beszelek)
Olyan nincs hogy diploma nelkul nem talalsz munkat (hacsak nem bolcsesz vagy akkor irany a meki) en es kb minden evfolyamtarsam dolgozik mar, es van olyan is aki a szuleimnel tobbet keres tisztesseges munkaval...
Szoval ezzel nemigen tudsz rinyalni, a te hibad, a baratno is tobbek kozott....ehhez nem lehet tobbet hozzaszolni (nem kerkedni akartam, csak ra akartalak arra vezetni, hogy aki akar valamit, azt el is eri.....tudod, sirni konnyebb, mint megtenni a hozza szukseges dolgokat...)
Az, hogy nincs barátnőd (még/aktuálisan), nem gond. De ha jól értem, sose voltál még csajjal - ez viszont 24 évesen biztos, hogy jelent valamit. Vagy nem próbálkoztál eléggé, vagy nem a megfelelő lányoknál, vagy van valami, ami alapvetően nem szimpatikus benned a lányoknak.
Kezdj el netes társkeresőzni, szórakozóhelyekre járni, ahol lehet ismerkedni, mozdulj rá azokra is, akik esetleg nem jönnek be annyira, ha másért nem, hát gyakorlásból! Ha megragadsz itt, egyre kisebb az esélyed változtatni, 25-30 évesen már elég kevés lány fogja tolerálni a tapasztalatlanságodat.
"Tehat eljarsz szorakozni de budos a munka? Gratulalok! "
Te szerencsétlen. Írni se tudsz, de látatlanban osztod az észt. Több mint 5 hónapja minden nap azzal kezdem a napot, hogy álláskereső site-okat nézegetek. A legtöbb munkáltató még egy szánalmas elutasító válaszra sem méltat.
Nem Budapesten élek, hogy minden sarkon találhatnék munkát, hanem a keleti régióban, ahol még a 30 éves tapasztalattal rendelkezőknek se nagyon akad munkahely.
#22: próbáltam neten nem full idegen lányok felé közeledni. Konklúzió: szart se ér. Semmi nem jön át a beszélgetésből és úgy gondolom, hogy nem az üres szavakba esik bele valaki.
Másrészt azok a lányok, akik netes ismerkedésre vannak rászorulva, szerintem súlyos gondokkal küszködnek. Egy huszonéves lánynak nem hiszem, hogy nem akadna elég kérője a kinti életben is.
Válaszolsz a többi neked intézett kérdésre is?
mellesleg 25 vagyok, túl egy 5 éves kapcsolaton, akit neten ismertem meg, több kapcsolatom is volt és a mostani, vélhetőleg utolsó párom is neten ismertem meg, abszolút nem társkeresés célból, csak azonos az ízlésünk és együtt jobb kimozdulni, mint egyedül. Nincs baj a netes ismerkedéssel.
Arról nem beszélve, hogy ha valaki 24 éves koráig nem talált senkit magának, ott sokkal nagyobb gond lehet, mint annál, aki félénk és szívesebben bújik a klaviatúra mögé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!