Lehetséges, hogy bekövetkezett a baj?
sziasztok. van egy barátom,már több mint egy fél éve együtt vagyunk. már rég óra szeretne lefeküdni velem,hát november 1.-jén beadtam a derekam,már én is biztos voltam benne,hogy szeretném. óvszerrel védekeztünk. rá pár nappal,megint megtörtént,akkor is védekeztünk rendesen.. de ugye ez volt nekem az első (neki is) és hát bennem van az,hogy mi van ha kilyukadt a gumi,vagy valami történt.. ezért megnézte,hogy kiszakadt-e, és hát nem.. ma megjött,de olvastam olyat,hogy ez nem jeleni azt 100%-ig hogy nem vagyok terhes. nekem meg most nem jött annyi vér,mint szokott.. lehetséges,hogy emiatt? történhetett valami baj? vagy lehet mástól?
Köszönöm a rendes válaszokat:)
16L
Ha ennyire parázol, ne szexelj! Ha szexelsz, akkor bizony van esélye, DE ez olyan minimális, hogy le kell sz*rni.
Ez olyan dolog, hogy tegyük fel, van jogsid, kétszeresen betartasz minden kresz szabályt, csak világosban vezetsz: ettől még meghalhatsz az úton? Meg hát! Akkor már nem is vezetsz? Naná, hogy vezetsz, mert nem valószínű, hogy balesetezel.
Esetedben annyi a különbség, hogy kisebb a valószínűsége, hogy terhesen menstruálsz, mint, hogy meghalsz az autópályán.
én miután elvesztettem a szüzességem 2 napig véreztem. aztán 5 nap késéssel megjött a havim is. Úgyhogy no para. Ha nem szakadt ki a gumi, akkor nincs gond.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!