Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehetséges, hogy bekövetkezett...

Lehetséges, hogy bekövetkezett a baj?

Figyelt kérdés

sziasztok. van egy barátom,már több mint egy fél éve együtt vagyunk. már rég óra szeretne lefeküdni velem,hát november 1.-jén beadtam a derekam,már én is biztos voltam benne,hogy szeretném. óvszerrel védekeztünk. rá pár nappal,megint megtörtént,akkor is védekeztünk rendesen.. de ugye ez volt nekem az első (neki is) és hát bennem van az,hogy mi van ha kilyukadt a gumi,vagy valami történt.. ezért megnézte,hogy kiszakadt-e, és hát nem.. ma megjött,de olvastam olyat,hogy ez nem jeleni azt 100%-ig hogy nem vagyok terhes. nekem meg most nem jött annyi vér,mint szokott.. lehetséges,hogy emiatt? történhetett valami baj? vagy lehet mástól?

Köszönöm a rendes válaszokat:)

16L

2011. nov. 8. 16:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

csinálj szilvás buktát, edd meg, és megszűnik a problémád!

EGY IDŐRE!

2011. nov. 10. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!