Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak azok gyúrják agyon magukat, akiknek kompenzálnia kell valamit?
Pl. a gyúrós haverjaim többsége 20 centivel alacsonyabb nálam, vagy túlzással se lehet rá mondani, hogy jóképű.
Vagy mi a koncepció mögötte. Azt tudom, hogy önbizalmat ad, de attól még patkányképű marad, nem? Vagy a csajoknak tök mindegy csak legyen szarrá gyúrva?
Remek. És mennyit ajánlanak testépítőknek? Két grammot. És még ezt is nehéz összeszedni. A kigyúrt ember teljes kórképét ismered, vagy csak láttad? És miért nincs baja az _összes_ kicsivel 2 g feletti fehérjét fogyasztó embernek? Vagy legalábbis annyinak, hogy tömegével legyenek beszámolók, hogy gyerekek, ne egyetek ennyit, mert felesleges és káros is, és kórházba kerültem. A gonosz testépítők letiltják őket az internetről, vagy mi?
(a bácsira még mindig várom a választ)
A magyar orvosoknál bármi hitelesebb forrás...
Gaál Csaba: Sebészet (1999)
538. oldal
Colorectális rák:
"A legfontosabb kockázati tényező, a rostszegény, fehérjében dús, finomított szénhidrátokat tartalmazó étrend."
Később még megjegyezi, hogy a sport csökkenti a kockázatot, de nem hiszem, hogy a testépítésre gondol sport alatt.
Többet most nincs kedvem keresgélni, de szinte minden orvosi könyvben meg vat nnak említve a túlzott fehérjebevitel káros hatásai. Olyannyira, hogy mondjuk a köszvényes roham egyik kiváltó tényezője is lehet.
"A magyar orvosoknál bármi hitelesebb forrás..."
Akkor én itt befejeztem. Primitív hülyékkel nem vitatkozom! Majd legfeljebb találkozol velem vagy valamelyik kollégámmal a belgyógyászaton, és meglátjuk kinek lesz igaza. Végülis te biztos jobban értesz hozzá, mint olyasvalaki, aki az egész életét az emberi test tanulmányozásának és gyógyításának szenteli. :-D Szánalmas bunkó vagy te is, mint a testépítők jó 90%-a.
"rostszegény, fehérjében dús, finomított szénhidrátokat"
A testépítő étrend rostban gazdag, és finomított szénhidrátokban szegény. Fogadjunk ezt sem tudtad.
De a problémát még mindig nem érted. Hiába léteznek jobbnál jobb fehérjebevitel által okozott betegségek, ha ez a mezei kondizó átlagembert nem fenyegeti szignifikáns mértékben, ostobaság ezekkel dobálózni. Márpedig úgy néz ki, nem fenyegeti, mert mint arra már utaltam, ezen emberek jó nagy csoportja nem fogy rohamosan ezen betegségek miatt.
"mint olyasvalaki, aki az egész életét az emberi test tanulmányozásának és gyógyításának szenteli. "
Jó vicc :D Erről felvilágosíthatnád azt az orvost is, aki sikeresen mozgásképtelenné tette a nagymamám karját a meggyógyítása helyet.
Meg azt, aki nem adott foghúzáskor érzéstelenítőt anyámnak, mondván neki nem fáj.
Meg azt, aki a ragyáimra 5 éve azt mondta, majd elmúlik.
Meg azt, akik sok vizit után sincs ötlete sem, hogy miért vagyok fáradékony, mire vagyok allergiás, és miért van a többi húszezer bajom (nem, nem vagyok testépítő, csak egy hobbista, aki sokat olvas, ezt is bebuktad :D)
Meg azt, aki a tévében nyilatkozott, hogy egy új, veszélytelenebb rákellenes kezelést kapott, és nagyon bevált, de ettől ő még a kemoterápiát javasolja, amiről egyre jobban terjed, hogy nem is gyógymód, hanem az ellenkezője.
Meg ugye azoknak próbáld ezt bemesélni, akik szentül hisznek a gyógyszeripar befolyásában a gyógyszerfüggőség kialakítása érdekében, és abban, hogy az orvosok csak az ő bábjaik.
Meg persze magaddal is beszélgess el, aki olyannyira zseniális, hogy harapófogóval kell kihúzni belőle az indoklásokat (és nem is mindet sikerült), mert azt hiszi, csak mert orvosnak tanul, elég ha ideböffent valamit, és az lesz a szentírás :D Inkább nem találkoznék veled, még szeretnék élni egy kicsit :D
Lehet orvos vagy egyik válaszadó de agyad garantáltan nincsen.
Az,hogy mihez értettek hagyjuk dilettáns marhák gyülekezete nagyon sok orvos tisztelet a kivételnek.
Az edzőmet agyvérzéssel haza akarta zavarni a nővér meg az orvos,mondván,hát csak biztos kimerült.
Az edzőm mondta könyörgöm nézzenek meg nem érzem a baloldalam,tuti agyvérzésem van,3.kérésre vizsgálták meg.
Az edzőm jobban vágta milyen van,és haza akarták küldeni a Dr. nevezetű f@szkalap.
Ezért simán feljelentés járhatna,mert ha meghalt volna ez kimerítheti a gondatlanságból elkövetett emberölést.
Magyarul gyilkosság.
Szeretem ezen sztereotípiákat aki edz az hülye.
Gratulálok nektek,irigy kis..
Érdekes én is edzek heti 4-szer és LÁM programozó vagyok,nahát,beszélek angolul perfekten,hoppá.
Másik spanom ő neki kint vannak cégei,beszél németül szlovákul perfekten.
Egyik testépítő srác amerikai diplomát szerzett,ő is fejlesztő mérnök,saját cége van neki is.
Megdől az elméletetek?Nahát kihinné.
Az ember szeretne jól kinézni mellette ép testben ép lélek orvoskám ezt neked üzenem.Inkább arra figyeljetek,hogy ne kezeljétek félre a betegeket.
Az edzőm tudna mesélni,egy ideget átvágtatok a lábában nem érzi a belső combján,egyik kezeléssel majdnem leállt a veséje,meg ez a sztori amikor agyvérzése volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!