Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak azok gyúrják agyon magukat, akiknek kompenzálnia
kell valamit?
Figyelt kérdés
Pl. a gyúrós haverjaim többsége 20 centivel alacsonyabb nálam, vagy túlzással se lehet rá mondani, hogy jóképű.
Vagy mi a koncepció mögötte. Azt tudom, hogy önbizalmat ad, de attól még patkányképű marad, nem? Vagy a csajoknak tök mindegy csak legyen szarrá gyúrva?
Általában azt kompenzálják, hogy amúgy senkik. Nézd meg a tipikus szénnégyúrt egyéneket. IQ nulla, érettségi diploma nincs. Csak az izmai vannak...
2013. jún. 1. 12:11
12/37 anonim válasza:
én is az önbizalom miatt csinálom, egyszerűen minél nagyobb vagyok annál jobban érzem magam, persze csak naturálba csinálom, nem mernék szteroidozni meg ahhoz pénz is kéne...
és igen nehezen találok csajt mert nem vagyok olyan menőcsávesz, van ez így
2013. jún. 1. 12:21
13/37 anonim válasza:
Én nem kompenzálok semmit. Más egy nap elszív 20 cigit (20*5 perc, közben nem nagyon csinál semmit) én ezt az időt edzésre fordítom. Egészségesen étkezem, jobb a közérzetem, nem vagyok puhapőcs mint régen, és erre még pluszba jön hogy jobban nézek ki. Emellett napi 8-10 órákat dolgozok, mellette suliba járok, tehát agyatlannak sem tartom magam. Kedves kérdező, te csak tömjed magadba a sok sz@rt (tartósítószeres, cukrozott, mindenféle szarral teli "élelmiszereket" 'kenyér, kóla, gyorskaja, stb') és éld a kis életed. Nekem ez nem hobbi mint sokaknak, ez életforma! Élj úgy ahogy jónak látod, csak inkább tartsd meg magadnak a hülyeségedet, én se ugatok bele a te dolgodba...
2013. jún. 1. 12:35
14/37 anonim válasza:
Eltérnek ebbena vélemények hisz van aki a nők miatt van aki az önbizalmán akar javítani valaki csak majmolásból van akinek az élete vannak akik jobb fizikumpt akarnak vagy vmi sport miatt h fejlesszék az erőszintjüket van aki csak beszélgetni jár a terembe valaki csak azért h elmondhassa magáról h gyúr......tehát mindenki más miatt én konkrétan kíváncsiságból és örömből rgyszerűen hijetetlen mire képes testünk lenyűgő h hónapról hóbapra évről évre olyan sùlyokat formát érek el ami régebben elképzelhetetlen volt h a határaim folyamatosan tágulnak h úgy érzi az ember nincs lehetetlen egyszerűen ezt egy átlagember vagy aki még nem próbálta sose fogja tudni megérteni ha nem peóbálják és hiába alacsonyítják le állandó jelleggel ezt a sportot csak sajnálni tudom őket h nem is kíváncsiak arra mi rejlik benük nem adok a negatív kritikára tudom mit érek :)
2013. jún. 1. 12:44
15/37 anonim válasza:
Ez egy nagy baromság.Ennyi erővel mindenki kompenzál aki sportol/szépítkezik..
Amúgyis 2 kondis emberfajta van:
1) Aki súlyzós edzést végez.Célja a jó fizikum,erő elérése,egészséges életmód.Keményen csinálja,csakis magáért.A normàlis emberek ide tartoznak.
2) Aki azért gyúr hogy kemény legyen.Az izmaival henceg,nagypofájú,egoista,akár szteroidozik is.
Az ilyen kérdéseket jellemzően a 2. csoportba tartozó emberek ihletik,de automatikusan egy kalap alà veszik velük az 1. csoport embereit is.
Túlmisztifikáljátok ezt a "gyúrást." Ez csak egy sport.Ha nem tetszik nem kell csinálni,de nem kell 0 tudással belepofázni és hülyeségeket állítani...
2013. jún. 1. 12:45
16/37 anonim válasza:
Általában inkább pont az a kompenzálás, hogy egyesek megrögzötten keresik a hibát az izmos emberekben. Valamiért a testépítők az a csoport, akiknél a senki átlagember mániákusan próbálja jobbnak hinni magát, és találják ki a hülyeségeket, hogy miért. Lásd ez a kérdés, meg többi: igazából mind buta, pici a pöcörőjük, stb. Néhányakra valóban igazak ezek, de az összkép jóval bonyolultabb annál, minthogy egy ilyen abszolutista állítással el lehessen intézni. Ez az, amit az ilyen senkik sose fognak megérteni (és ez az a jelenség, ami a legtöbb társadalmi problémához vezet).
2013. jún. 1. 12:50
17/37 anonim válasza:
Bocs én még normális fehérjezabálóval nem találkoztam. A második csoport elég széles lehet...
2013. jún. 1. 12:52
18/37 anonim válasza:
Miért hány kondis embert ismersz a kb. 100 00-ből?
2013. jún. 1. 12:57
19/37 anonim válasza:
Hmm tíz-tizenötöt talán. De annyi pont elég, hogy ne akarjak t6öbbet megismerni. Egoisták, nagyképűek, bunkók, és ostobák.
2013. jún. 1. 13:02
20/37 anonim válasza:
Óóó és a gyúrásnak köze nincs az egészséges életmódhoz, még akkor se, ha tisztán nyomod. A túl sok fehérje, tönkreteszi az ember veséjét, valamint vastagbél rákot okoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!