Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyúrjak, vagy nem hátrány?
Figyelt kérdés
Régen,amikor tanultam nem volt hasam,szimplán átlagos alkatom volt,jöttek a lányok annak rendje és módja szerint.Elkezdtem dolgozni,sajnos több mint 2év után eljöttem onnan,nincs munkám.Ellustultam,vagy nem is tudom én,most ott tartok,hogy lett egy kis hasam.Hasam lett,önbizalmam elmúlt,ott tartok,hogy csajozni sem merek,pedig nem nagy hasam van.Kezdjek el gyúrni,vagy 5-7kg súly felesleg,kis has nem hátrány lányok?2012. szept. 17. 18:48
1/4 anonim válasza:
Ha neked nem megfelelő és nem tetszel magadnak akkor hajrá!
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem ártana egy kis izom,de a te dolgod..
3/4 anonim válasza:
szálkásító diéta kell neked
1-2g szénhidrát/testsúlykilogramm és 3g fehérje/ testsúlykilogramm
Heti 4 aerob edzés(40-50 perc kockogás, biciklizés). Heti 3 egész testes súlyzós edzés. Heti 1 kg fogyás a megfelelő, ha ez nincs meg csökkentsd a szénhidrátbevitelt. Ha megvan a kívánt eredmény és nem akarsz tömegnövelni azaz nagyon kigyúrt lenni csak kicsit növeld a szénhidrátbevitelt és megtartható a szálkás test. Sok sikert!
4/4 anonim válasza:
a ch és fehérje bevitelhez elfelejtettem írni, hogy naponta kell annyit bevinned:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!