Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Egyetemen hátrány lesz, ha eleinte kevés ismeretséggel háttérbe leszek szorulva? (kifejtve lent)
Figyelt kérdés
most leszek egyetemista, és nem mondanám magam ilyen hű de nagy partiarcnak:D kimaradtam a gólyatáborból, az első bulikban sem tudok ott lenni, szóval nem fogok olyan sokmindenkit ismerni eleinte.
Viszont! nem fényezem magam, de szépnek és csinosnak tartanak, általában ha belépek valahova a férfiak szeme egyből rám tapad. Sose voltam nagy bulizós, de ha olyan a társaság akkor én is fel tudok oldódni rendesen..:) Az ilyen lányokról mit gondolnátok, vagy talán barátnőnek pont az ilyen lányok jók? Aki szebb az átlagnál, de nem feltűnösködő?
Nem tudom jobban megfogalmazni a kérdést, remélem értitek a lényeget.
2012. szept. 8. 21:41
1/5 anonim válasza:
Egy ilyen lányról azt gondolom,hogy van barátja...
2/5 anonim válasza:
Na te se tanulni mész az egyetemre,
3/5 A kérdező kommentje:
tanulni is:) de szerintem ismerkedés szempontjából sem utolsó
2012. szept. 8. 21:45
4/5 anonim válasza:
Nem ártana, ha ott lennél az első bulikon.
Melyik egyetem, milyen szak?
5/5 A kérdező kommentje:
debreceni egyetem
2012. szept. 8. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!