Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gabes kérdése:
Úgy hallottam a börtönbe a rabok úgy gyúrják ki magukat, hogy megeszik a saját spermájukat, mert sok benne a fehérje . Tényleg sok a spermában a fehérje?
Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 19:39
1/9 anonim válasza:
mit gondoltál a fehér fogú lányoknak mitől vakít a mosolya?
2/9 anonim válasza:
igen, főleg ha tükörtojást sütnek benne
3/9 anonim válasza:
Sok fehérje van benne, de még nem kóstoltam meg a spermát. Azt, hogy a börtönben megeszik-e (vagy megisszák?) a spermájukat, nem tudom alátámasztani.
Most el tudom képzelni az új Norbi Update Spermás B-minőségű rizst, vagy a spermás csirkemellt. Biztos, finom lehetne...
5/9 anonim válasza:
de ha a saját spermáját eszi, az magából jött ki. annak mi lenne az értelme? másét esetleg, de az undorító.
szerintem ugyanúgy esznek mint mi, csak kondiznak naphosszat (vagy fekvőznek, vagy házi súlyzóznak).
6/9 anonim válasza:
más dolguk sincs :))))))))))))))
7/9 anonim válasza:
honnan szedted ezt a baromságot?
8/9 anonim válasza:
Ez egy baromság. C-vitamint, kalciumot, klórt, koleszterint, citromsavat, keratint, fruktózt, tejsavat, magnéziumot, nitrogént, foszfort, káliumot, nátriumot, B12-vitamint és cinket is tartalmaz.[2] Fehérjét nem látok. Wiki a barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!