Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem aki idejar normalis embert keresni, sajat maga nem normalis. Nem?
Figyelt kérdés
mert a normalis emberek kijarnak ,elmennek bulizni stb.
nem kotnek bele minden hulyesegbe amit itt van ....
2012. ápr. 15. 22:05
2/21 anonim válasza:
akkor most te se vagy az, mert belekötsz abba, hogy egy nem normális ember normálisnak gondolja magát és egy normális ember keres aki közben lehet nem normális?
3/21 anonim válasza:
A normális emberek túl unalmasak :)
4/21 anonim válasza:
En nem keresek itt normalis embert. Amellett hogy belekotok minden hulyesegbe ami itt van szoktam kijarni , bulizni. Akkor most nem vagyok normalis? :))
6/21 anonim válasza:
azért vannak normálisak. attól h vki nem szeret bulizni még nem gáz 21
7/21 A kérdező kommentje:
ez a kerdes rendben van. ez nem egy kotekedo kerdes.
2012. ápr. 15. 22:10
9/21 anonim válasza:
Miért ne járhatnának ide normális emberek. És az oldalt látogatók nagy százaléka nem itt éli az életét, vagyis nem kell miattunk aggódnod.
10/21 A kérdező kommentje:
ti is sok "nemnormalis" kerdest lattok?
miert hibaztatnak mindenkit ha sajat maguknak nem sikerul valami .
2012. ápr. 15. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!