Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintem aki idejar normalis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem aki idejar normalis embert keresni, sajat maga nem normalis. Nem?

Figyelt kérdés

mert a normalis emberek kijarnak ,elmennek bulizni stb.

nem kotnek bele minden hulyesegbe amit itt van ....

2012. ápr. 15. 22:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nekem meg a fejem fájdult meg.

Én tuti nem vagyok normális, 10 perc alatt 70 témára válaszolok, 3 monitoron nyomulok, ez tuti függöség.

Jobb mint az iwiw, kéne valami 3D-s platform ide, úgy lenne az igazi:P

2012. ápr. 15. 22:13
 12/21 anonim ***** válasza:
"Nooooormális?" Most mégis kiktől várod a választ? Te is idejöttél, hogy választ kapj a kérdésedre. Gondolom, normális embereket keresel, hogy tőlük kapj választ. Különben is: ki dönti el, hogy ki a normális?
2012. ápr. 15. 22:16
 13/21 anonim ***** válasza:
Hat akinek problemaja van, szerintem az nem nevezheto nem normalisnak, s ezert jar ide...problemaja ugyebar meg szinte mindenkinek van, de ettol meg nem lesz nemnormalis...en pl. szuz vagyok es erdekelnek a szexszel kapcsolatos dolgok
2012. ápr. 15. 22:16
 14/21 anonim ***** válasza:
Figyelj csak, az első pár ilyen kérdés még tényleg érdekes volt, amiben az itt önmagukat sajnáltató srácokat/lányokat tárgyaltuk ki. De ez már a sokadik ilyen, ez is unalmas.
2012. ápr. 15. 22:17
 15/21 A kérdező kommentje:

utolso.

azt csak te kell tudd mivel te latsz magadba.

az csak a "kulso dolog"amit csinalsz ebben a pillanatban.

2012. ápr. 15. 22:17
 16/21 A kérdező kommentje:
bocs az utolso valaszom red4me-nek ment
2012. ápr. 15. 22:28
 17/21 A kérdező kommentje:
ez csak szimpla kivancsisag es velemenykeres
2012. ápr. 15. 22:29
 18/21 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy valaki nem bulizik még nem lesz kevésbé "normális". Az oldal elsődleges funkciója nem az, hogy "normális" embert találjunk, hanem az, hogy lehet különféle kérdéseket feltenni illetve válaszokat adni. Egy buliban nagyjából ugyanannyi buta, lelkibeteg, primitív emberrel találkozhatsz mint itt, csak róluk nem látszik egyből (amíg józanok).

És szerintem van pár igen is kedves, értékes ember itt is.

2012. ápr. 15. 22:30
 19/21 tevetke ***** válasza:
Megmondom őszintén, hogy amikor felnézek ide, direkt módon a legkreténebb kérdéseket keresem, illetve azokat, amikre a legkreténebb válaszokat lehet adni... :D
2012. ápr. 15. 22:40
 20/21 anonim ***** válasza:
Írjál már ékezetet te istenverte!
2012. ápr. 16. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!