Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nézett már ÚGY rátok a saját nemetek?
gimiben végig egy volt osztálytársam,öltözőben is állandóan engem nézett,ahogy vetkőzöm,minden órán még hátra is fordult és percekig nézett....
N
Egy ideig kulfoldon dolgoztam es az ottani munkahelyen nyiltabban felvallaltak az emberek a homoszexualitasukat. Volt egy meleg kollegam, akin azt ereztem, hogy "ugy" nez ram es tett is utalasokat, volt, hogy ugy koszont ram, hogy "Hi, handsome!".
Ebbol azert mar eleg egyertelmunek tunt a dolog...
Igazabol nem foglalkoztam vele, ugy tettem, mintha nem vennem eszre, ennel komolyabban ugysem probalkozott es ugyis tudtam, hogy hamarosan elhagyja a munkahelyet, ugyhogy egy vallranditassal es kezlegyintessel letudtam a dolgot.
Na, persze ha komolyabban is probalkozott volna, akkor nyilvan szoltam volna, hogy nekem ez nem palya...
26/F
múltkor megbámult egy kigombolt ingő buza a buszon, de úgy mintha meg akarna kúrni! Elég ijesztő volt de többet nem láttam xd
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!