Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak azok gyúrják agyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak azok gyúrják agyon magukat, akiknek kompenzálnia kell valamit?

Figyelt kérdés

Pl. a gyúrós haverjaim többsége 20 centivel alacsonyabb nálam, vagy túlzással se lehet rá mondani, hogy jóképű.

Vagy mi a koncepció mögötte. Azt tudom, hogy önbizalmat ad, de attól még patkányképű marad, nem? Vagy a csajoknak tök mindegy csak legyen szarrá gyúrva?

2013. jún. 1. 11:41
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Én pedig ismerek vegyészmérnököt,pedagógust,informatikai szakembert aki terembe jár.Mindegyik intelligens,normális ember.

A fehérje nem hinném hogy bármi ilyet is okoz,bőven ismerek olyan embereket akik 30 éve is eszik,semmi bajuk.De az egészséges életmód tényleg nem erről szól,hanem hogy étkezz normálisan és sportolj.Senki sem erőlteti beléd a fehérjét..

2013. jún. 1. 13:13
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Köszönjük, doktor úr. Ezért halnak meg naponta kondisok százezrei a túl sok fehérje miatt. Wait!...

Én kapásból ismerek 3 olyan embert jól, aki rettentő intelligens, okos és segítőkész, közben gyúr, még kettő ilyet, akiket messzebbről. A sztereotípiát kiváltó réteggel nem állok szóba, de tudni kell, hogy őket nem a gyúrás tette ilyenné, hanem azért gyúrnak (is), mert alapból ilyenek. Sok olyat ismerek, aki nem gyúr, és mellé önző, egoista, nagyképű és buta. Csak ott valahogy nem ennyire feltűnő a korreláció.

2013. jún. 1. 13:14
 23/37 anonim ***** válasza:
38%

Óóó a szív túlterheléséről nem is beszéltem:

[link]

2013. jún. 1. 13:38
 24/37 anonim ***** válasza:
Na és te például azért tanultál meg biciklizni,vagy olvasni,mert kompenzálni akartál valamit?Az edzés is önfejlesztés,mint az előbb említett 2 tevékenység.Én inkább nézek ki úgy,ahogy most,minthogy megint egy gyenge fos legyek,akibe bárki bele mer kötni.Így legalább megkapom a tiszteletet,ami amúgy is járna.Hozzáteszem,hogy se ronda,se alacsony nem vagyok és a p*csöm sem kicsi,szóval egyedül a nyeszlettséget kellett kompenzálni.Az edzést részben élvezetből is csinálom,mert endorfint szabadít fel,de gondolom,hogy te életedben nem edzettél és pusztán az irigység beszél belőled.
2013. jún. 1. 13:42
 25/37 anonim ***** válasza:
42%

"Én inkább nézek ki úgy,ahogy most,minthogy megint egy gyenge fos legyek,akibe bárki bele mer kötni.Így legalább megkapom a tiszteletet,ami amúgy is járna."

Hát tőlem tiszteletet ne várj. A csirketápzabálásban és az arcoskodásban nincs semmi tiszteletreméltó. És miért is járna neked tisztelet? Amúgy futóatléta vagyok. Szerintem többet sportoltam eddig, mint amennyit te egész életedben fogsz.

2013. jún. 1. 13:46
 26/37 anonim ***** válasza:

#17:Én ismerek nem is egy olyan srácot,aki normális.Van olyan,akit csak azért,mert kopasz rendszeresen megszólták,pedig egyáltalán nem hülye gyerek és gyanítom,hogy műveltebb,mint itt a legtöbben,mert rengeteget olvas.

De a nem túl értelmes rétegből is ismerek párat.Attól még,hogy valaki "fehérjezabáló",még nem lesz kevésbé ember,mint te és köztük is sok színű lehet a társaság.Amit mondtál az körülbelül olyan,mintha azt mondanád,hogy minden magas ember egy idióta.

A fehérje zabálásnak,pedig semmilyen káros hatása nincs.Serkenti az izmok regenerációját és ennyi.

A szteroidoknál viszont már más a helyzet.

2013. jún. 1. 13:47
 27/37 anonim ***** válasza:

#25:Mert minden ember megérdemli az alapvető tiszteletet,csak ezt sokan elfelejtik.

A te tiszteletre pedig nem vagyok vevő,f*szarcú,mert nem csirketápot zabálok.Nem érdekel,hogy mennyit sportoltál,menj aztán verd rá a farkad,ha neked ennyire számít!

2013. jún. 1. 13:51
 28/37 anonim ***** válasza:

Drága 71%, elárulnád, hogy a wikipédiás linked mégis hogyan támasztaná alá azt, hogy a túl sok fehérje káros a szívre? :D Ctrl+f szerint a fehérje szó nem is szerepel a cikkben, és rákeresve a bácsira, azt találtam, hogy vegetáriánus volt...

Meg netán észrevetted-e, hogy ketten is ellentmondtunk a vesés állításodnak is? :D Nem úgy tűnik, hogy holmi ellenérvek kizökkentenének a hülyeségek kántálásából, de azért próbálj meg valamit reagálni

2013. jún. 1. 13:57
 29/37 anonim ***** válasza:

De banyeg, a francért nem lehet egyetlen nyomorult cikket sem belinkelni, mire jó ez?? Megölitek az oldalt, drága modik... az utána levőekben meg mi volt a rossz? Addig írom, amíg itt nem marad.

Tehát:

71%, válaszolj a következő kérdésekre:

- mennyi az a túl sok fehérje

- hány embert ismersz, aki bizonyítottan ettől lett beteg

- a városi legendán kívül mire alapozod az állításaid?

és van egy cikk arról, hogy valóban káros-e a sok fehérje, de hát nem terjedhet az információ...

2013. jún. 1. 14:05
 30/37 anonim ***** válasza:
42%

2g/ttkg felett.

Forrás orvosi tankönyvek, elsősorban sebészet, vagy kórélettan, nefrológia, gastroenterológia, ami az elmúlt öt-tíz évben jelent meg.

És igen láttam már masszív kigyúrt illetőt, colon adenocarcinómával kórházban.

De gondolom a builder.hu hitelesebb forrás.

2013. jún. 1. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!