Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tetszik a lányoknak a fiúkban? Nekem még nem volt bnőm (nem vagyok 1 görög isten, van 1 kis pocim) és nem tom mit csináljak gyúrjak ->kocka has (izmos karok) vagy maradjon?
Légy kedves, de határozott, és akkor nem valószínű, hogy nemet mondanak, hacsak nincs barátjuk.
Külsőre mindenki mást szeret, én pl. válogatós vagyok olyan tekintetben, hogy bár van egy típusom, nekem a kisugárzással rendelkező, határozott férfiak jönnek be (pedig van amelyik nem is kis felesleggel rendelkezik!! vagy túl alacsony, vagy szépséghibái vannak).
Amúgy a nők nagy része azon stresszel, hogy lesz-e valaha pasija, hogy épp aranyere/pattanása/strichái/kiütései vannak, hogy nagy a feneke/vastag a combja/túl nagy a hasa/ vastag a karja/tokája van/zsíros a haja/formátlan az orra és hogy nem úgy néz ki, mint egy szexistennnő...
Ne hidd, hogy a nők mind a macsókra buknak. Persze egy részük igen, de nem is a plázamacákkal kell kikezdeni, akiknek légüres tér van a fejében.
É is most kezdtem el ebben a pillanatban gyúrni hasra :D
Orvostanhallgató haverom mondta, hogy a hasprés a leghatásosabb, és érzem is, mert iszonyatosan elfáradtam, szóval hasprés. Ja régebben próbálkoztam fogyózással, de az nem lett eredményes, szóval egyél nyugodtan tovább, (mások is mondták már nekem)
Egyébként a lányoknál teljesen egyénfüggő, hogy mi jön be nekik, amúgy meg lehet hogy épp a cipő, van akinek a teló a legfontosabb, van akinek a belső számít.
A lényeg, hogy legyél önmagad, és az idő mindent megold ! ;)
érdekes hogy ide minden lány azt írja hogy jaj nem ez a fontos meg a nagy lófaszt. Nektek csakis ez a fontos minél több pénz jó nagy fa* 5 autó. 800nm2-es ház luxus csillogás.
Gusztustalanok vagytok mind!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!