Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mi a gyengétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a gyengétek?

Figyelt kérdés
Értem ez alatt, hogy én például totál odavagyok a férfias illatért. Ti mire indultok be? Vannak furcsa szokásaitok ezzel kapcsolatban?

2013. máj. 29. 20:49
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
a punci:))
2013. máj. 29. 20:49
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is totál odavagyok a férfias illatért, az mellékes, hogy én is férfi vagyok. :)
2013. máj. 29. 20:51
 3/25 A kérdező kommentje:
... és amikor a buszon elmegy valaki mellettem, akinek marha jó illata van... :D
2013. máj. 29. 20:52
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

férfias parfüm illat nálam is nagyon tud hatni, de még jobb, mikor a párom nem épp frissen tusolt, szóval kicsit "izzadt". mondjuk ez csak a mostani barátomnál hoz lázba, előzőeknél soha :D

meg nála az egyik farmerját is szexisnek tartom, iszonyat jól áll rajta, mikor felveszi, szívem szerint inkább letépném róla :D de be tudok indulni arra is, mikor felveszi néha a karkötőjét vagy a gyűrűjét... nem tudom miért vannak ezek :DD

19/L

2013. máj. 29. 20:53
 5/25 anonim ***** válasza:
Nekem szerintem nincs ilyen.:D Max ha valakinek Boci szeme van az olyan lányokat megtudnám zabálni :)
2013. máj. 29. 20:54
 6/25 A kérdező kommentje:
4-es, neked aztán nagyon jó pasid lehet:D éppenhogy felveszi a gatyát, és te máris letépnéd róla:D
2013. máj. 29. 20:55
 7/25 anonim ***** válasza:
Férfias illat nekem is a gyengém. :D
2013. máj. 29. 21:01
 8/25 anonim ***** válasza:

Fru-fru,meg a kockás szoknya.

Én se értem XD

2013. máj. 29. 21:07
 9/25 A kérdező kommentje:
nekem még a borosta nagyon klappol:) de szigorúan borosta, a szakáll már nem igazán
2013. máj. 29. 21:10
 10/25 anonim ***** válasza:

4-es vagyok. tényleg az :D legalább is nekem álom pasi, külsőleg és belsőleg egyaránt :)

(külsejéről annyit, hogy kb 175 magas, 80-85 kg lehet, nem kövér, izmos! :D szexi bicepsz, izmos popsi, izmos comb és vádli, és egy kis pocak. majdnem fekete haj, zöldes-barnás szem, huncut mosoly. - és ne legyek oda érte?! :D)

2013. máj. 29. 21:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!