Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a gyengétek?
Figyelt kérdés
Értem ez alatt, hogy én például totál odavagyok a férfias illatért. Ti mire indultok be? Vannak furcsa szokásaitok ezzel kapcsolatban?2013. máj. 29. 20:49
11/25 A kérdező kommentje:
ahh, négyes, te mázlista.
egyébként én sokkal jobban szeretem a barna/zöld szemet, mint a kéket.. szerintem túl van értékelve
2013. máj. 29. 21:18
12/25 anonim válasza:
ismét 4-es vagyok.
egyet értek :D mellesleg a "kék szeműek" baromi sokszor nem is kék hanem inkább szürke színűek, csak rámondják hogy az -.- :D
de ez a zöldes-barna huncut tekintet világi :)
14/25 anonim válasza:
- a dezodorának az illata
- van két-három ingje, ami iszonyat jól áll rajta, szívem szerint azonnal leszedném róla :D
- a pillantása és a hangja; kb. fél perc alatt megnyugtat
15/25 anonim válasza:
Van egy pár, de ha egyet kéne kiemelnem, az a kéz lenne :D Szeretem az erős férfikezeket, hosszú, kecses ujjakkal, olyan zongorázós ujjak.
16/25 anonim válasza:
A férficsöcsnél nincs vadítóbb!
17/25 anonim válasza:
5. válaszoló akkor én már rég halott lennék
l
19/25 anonim válasza:
vörös haj, zöld szem, borosta, kócos haj, férfias illat, öltöny (MWAH *-*), ha külsőségekről van szó, amúgy meg a humor :)
20/25 A kérdező kommentje:
ahogy látom, nektek is a borosta jön be:D
amúgy az öltöny szerintem is szexi, olyan Barney Stinsonos:D
2013. jún. 2. 19:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!