Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? :$

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? :$

Figyelt kérdés

[link]

:D it\'s me..

2009. okt. 5. 23:42
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
szerintem teljesen átlagos, nem egy sokkal rosszabbat láttam már szóval.. :D
2009. okt. 6. 16:40
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, szerintem ne írj többet, mert egyre nevetségesebbé teszed magadat. :( Vagy írj, mi is szeretünk ám nevetni. :D
2009. okt. 6. 16:44
 33/40 anonim ***** válasza:
:D(L)
2009. okt. 6. 17:08
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

az nem gáz h felrakta magát de amielyen stílusba beszél lerí róla h egy oltári nagy paraszt csávó és ne haragudj de ha az elején normálisan válaszoltál volna a kommentekre akkor nem itt tartana a beszélgetés

17/L

2009. okt. 6. 17:21
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

lehet h magas vagy de ha már ennyire odavagy a magasságodra akkor legalább lejárhatnál kondizni...akkor lenne rajtad vmi jó legalább...ha már eszed nincs, bunkó vagy és ronda is....

Tuti hogy azt vártad hogy húú de jól nézel ki, meg tök helyes vagy...

És te 20 éves?pffff

2009. okt. 6. 17:22
 36/40 anonim ***** válasza:
Mit magyarázkodsz itt arra amit írnak a többiek?Fogadd el, így gondolják.Úgy látom csak visszaigazolást akarsz az emberektől:)
2009. okt. 6. 18:25
 37/40 anonim ***** válasza:
szánalmas csíra vagy. neten nagy a pofád, de vajon mért itt akarod megtudni milyenre értékelnek az emberek? mert az életben ki se tudod nyitni a szád! ennyit rólad kedves barátom
2009. okt. 6. 18:25
 38/40 A kérdező kommentje:
nem nekem nagy a pofam neten hanem azoknak akik itt ugatnak... közben meg az ilyen fajta emberek meg a valóságban mind a kutyaim.. erről ennyit..
2009. okt. 6. 19:56
 39/40 anonim ***** válasza:
87%

sztem haggyuk ezt a kis csicskát, azt hiszi hű de menő hű de szép de érdekes h eddig senkinek nem tetszett,

öcsém 20 évesen azért több eszem lenne minthogy kirakjam ide magam, de nem baj kell ilyen is a társadalomba, am meg ha ennyire nagy az egód akkor minek mutogatod a pofádat?

17/L

2009. okt. 6. 21:39
 40/40 anonim ***** válasza:

g*ci ronda vagy... bocsi de ez van, fujjj!

17/L

2009. okt. 6. 21:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!