Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/40 A kérdező kommentje:
fake :D joviccvolt
2009. okt. 6. 00:43
12/40 anonim válasza:
Az első gondolatom: önbizalomhiány.
Amúgy miért nem társkeresőn próbálkozol?
Valami szöveget sem ártana készíteni magadról.
Kicsit jobbat, mint amit itt követtél el.
Végül egy kevés türelmet is össze kéne szedned még. Ne ugorj az első szóra.
13/40 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem szándékozom felrakni magam társkereső oldalakra mivel nincs rá szükségem.. eljarok bulizni sok "barátom-haverjaim" vannak.. ezt a képet csak unalmamban raktam fel.. de most hogy bele gondolok tényleg nemsok értelme volt ,,, nem baj legalabb jött a sok kuvasz szájkídózni ;> köszi azért a normalis választ.
2009. okt. 6. 00:53
14/40 anonim válasza:
szerintem karácsonyra kérjél láncfűrészt a jézuskától és vágd le gyorsan a fejed !
15/40 A kérdező kommentje:
én anyukádat akartam kérni karácsonyra a jézuskától de jött ő magától is..üzensz neki valamit? :Damikor téged fingott ki sz@rt volna helyetted inkább egy egészségeset :D nem kéne fizetnem neki a havi 500 forint gyerek tartásodat hogy vehess magadnak 3 liter csövi bort te kuvasz.
2009. okt. 6. 01:15
16/40 A kérdező kommentje:
bírom az ilyen embereket.. lehet hogy a képen nemlátszik mert baba arcom van ;]de 195cm 80 kiló vagyok. biztos elmondanad ezt szemembe is... nem azert irom mert én mien kemény vagyok és "mien magas". de az ien embereket ketté törgelném mint te.. fujj ;> na elég a flameből. mostantol nemreagalok az offra.. de köszi azért jot nevettem rajtatok.. irigy kutyak.
2009. okt. 6. 01:20
17/40 anonim válasza:
Cool!!!!!!!Biztos nem unatkozol!!!Jok a csajok!
18/40 anonim válasza:
Szánalom bazki amiket ide kommentelsz.. Mire föl ez a nagy arc?
20/40 anonim válasza:
azt hiszed fú de jó képű vagy, humoros és jókat oltogatsz. el kell szomoritsalak kisfiam, ránézésre egy utcai suhanc vagy, a szöveged szar és a 26os karodra feszitesz vagy mifene? rádférne egy alapos verés, ha nem otthon kockulnál 24/7, akkor meg is kapnád hamarosan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!