Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kihat egy lánynál a személyisé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihat egy lánynál a személyiségén a hajaszíne?

Figyelt kérdés
Nem akarok általánosítani, lehet csak velem van így, ilyen emberekkel hozott össze a sors, de úgy vettem észre, hogy a szőke, meg az ilyen piros, tehát az ilyen feltűnő színű hajú lányok nagyon is kiakarnak tünni. Sok ismerősőm szőke, meg piros a hajuk, és hát eléggé, szeretnek minden héten mással járni...Szóval remélem értitek mire gondolok. De aki meg barna, feketés sötétes a haja, az meg kedvesebb, aranyosabb, szerényebb. Persze találkoztam az ellentétjével is, de lényegében én így vettem észre. Meg, nekem jobban tetsszenek a barna hajú lányok, azok olyan barátságosabbnak, kedvesebbnek "ártatlanabbnak" tünnek... Lehet csak azért tűnik ez így, mert nekem nem tetszenek (anyira) a szőkék, de nincs bajom velük! Nagy hülyeség amit mondok, gondolok? Vagy más is találkozott már ilyesmivel?
2009. okt. 5. 19:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

a hajam felül vörös alul fekete

nekem ez azért tetszik mert nem átlagos, ahogy magamat sem tartom annak, de ennyi!! ettől még nem szenvedek feltünési viszketegségben és nem csereberélgetem a partnereimet

mindenki más és más sajnos mostanában az a divat a fiataloknál hogy sok partnerük legyen és ez nem kifejezeten a hajszín miatt, ha nem külső behatásból fakadó helyesnek vélt viselkedési forma

2009. okt. 6. 10:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Én festett szőke vagyok és így érzem jól magam. Nem azért csináltam, hogy kitűnjek, hanem mert nekem így tetszik. És összesen 1 pasi volt az életemben, aki a férjem. Szóval nem hiszem, hogy aki szőke az egyből r.ibanc is.

23/L

2009. okt. 8. 09:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!