Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihat egy lánynál a személyiségén a hajaszíne?
én is barna vagyok, de kiszőkíttetem, de nem olyan nagyon szőkére, csak közepesen szőke.
Kár lenne, ha ezért hátrányos megkülönböztetésben részesülnék.... amúgy semmiben nem változtam, és nem kitűnni akarok, csak kicsit többnek látszik a hajam, szerintem fiatalít is.
Neked miért nem tetszenek a szőke lányok?
Te is szőke vagy?
Én már voltam, vörös, szőke, barna, szőke melíros, megint barna- ilyen sorrendben kezdtem el a hajfestést (ezek különböző árnyalatait is kipróbáltam 8 év alatt), ahogy elballagtam általánosból. Kezdetben kicsit feltűnésből, de inkább az jellemezte a következő hajszínválasztásom, hogy épp melyik tetszett meg. Na meg ki akartam próbálni, hogy állnak. Most barna vagyok, mint eredetileg, sikerült pont olyan barnára visszafestenem, mint a saját hajszínem. A kedvencem a szőke melír, sötétszőke és egy nagyon szép világos barna árnyalat volt, mert szerintem ezek állnak a legjobban. Azt viszont el se tudtam volna képzelni, hogy a szemöldököm színe erősen elüssön a hajam színétől, szerintem ez ritka undorító.
Szerintem a személyiségem nem befolyásolta, hogy épp milyen színű a hajam, hisz én elsősorban kíváncsiságból próbáltam ki a színeket, viszont tényleg ismerek olyan szőkét, aki már vagy 10-15 éve szőke és az a "tipikus szőke nő", már bocsánat (persze tisztelet a kivételnek). Természetesen ismerek tyúkeszű barna nőt is, de kevesebbet :)
22/L
akkor én most melyik kategoriádba tartozok?szőke hajam feketére van festve,benne szöke tincsek,amiktől lett néhány vörös is,meg kékesszürke,eredetileg meg vörösesszökésbarna vagyok:D
de voltam full szőkétől kezdve feketéig szinte minden,mégsem feltünőködök,elég ha a páromnak (aki évek ota ugyanaz a személy) tetszik az épp hajszinem,ez egy hóbort...
22/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!