Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kihat egy lánynál a személyisé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihat egy lánynál a személyiségén a hajaszíne?

Figyelt kérdés
Nem akarok általánosítani, lehet csak velem van így, ilyen emberekkel hozott össze a sors, de úgy vettem észre, hogy a szőke, meg az ilyen piros, tehát az ilyen feltűnő színű hajú lányok nagyon is kiakarnak tünni. Sok ismerősőm szőke, meg piros a hajuk, és hát eléggé, szeretnek minden héten mással járni...Szóval remélem értitek mire gondolok. De aki meg barna, feketés sötétes a haja, az meg kedvesebb, aranyosabb, szerényebb. Persze találkoztam az ellentétjével is, de lényegében én így vettem észre. Meg, nekem jobban tetsszenek a barna hajú lányok, azok olyan barátságosabbnak, kedvesebbnek "ártatlanabbnak" tünnek... Lehet csak azért tűnik ez így, mert nekem nem tetszenek (anyira) a szőkék, de nincs bajom velük! Nagy hülyeség amit mondok, gondolok? Vagy más is találkozott már ilyesmivel?
2009. okt. 5. 19:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
a genetika hat ki a személyiségére nem kizárólag a hajszín...
2009. okt. 5. 19:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Aki szőkít az legtöbbször azért teszi, hogy felfigyeljenek rá. Egyébként nekem is jobban tetszenek a barnák.
2009. okt. 5. 19:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
a szőkékről nem tudok mit mondani, de a vörösekről statisztikai adatok bizonyítják, hogy hevesebb vérmérsékletűek mint az egyéb hajszínűek, tehát nagyobb a szexuális igényük, ez igaz arra is aki természetes és arra is aki festett.
2009. okt. 5. 20:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van szőke a hajamban, viszont csak melir. De csak azért, mert sötétbarna a hajam, és akartam, hogy picit világosabb legyen, nem azért, hogy kitűnjek :)
2009. okt. 5. 20:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Tinikorban általában azért festetik be a hajukat a lányok szőkére/pirosra/lilára hogy feltűnjenek!!! Tudom mert én is ezért szőkítettem anno! Most is szőke vagyok de már csak megszokásból a feltűnőség már nem érdekel:) És az nem mindig igaz hogy a sötétebbek a szelídebbek, mert nem egy ismerősöm akinek ilyen a haja, eléggé vadóc is:) 23/L
2009. okt. 5. 20:21
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

én is barna vagyok, de kiszőkíttetem, de nem olyan nagyon szőkére, csak közepesen szőke.

Kár lenne, ha ezért hátrányos megkülönböztetésben részesülnék.... amúgy semmiben nem változtam, és nem kitűnni akarok, csak kicsit többnek látszik a hajam, szerintem fiatalít is.

Neked miért nem tetszenek a szőke lányok?

Te is szőke vagy?

2009. okt. 5. 20:27
 7/12 anonim ***** válasza:
39%
nekem is ezek a tapasztalataim,es sok esetben igazak,de kivetelek mindig vannak.az elozo kommentele is pl csak festett szoke de lehet latni a mentalis szintjet egy ilyen rovid szovegbol is.
2009. okt. 5. 20:36
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem, sötétbarna hajam van, és nincs bajom a szőkékkel, csak valahogy sok ismerősnek nem áll jól, régen sötét volt a hajuk, és alapból, tehát jól állt nekik, de befestették, és nem lett olyan jó. Pl.? Szőke lett, eza nagyon szőke, nem tudom hogy hívják, ami már szinte fehéres, és akkora fekete, barna szemöldökei vannak, mint pl a Kiszel tündének.
2009. okt. 5. 20:41
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én már voltam, vörös, szőke, barna, szőke melíros, megint barna- ilyen sorrendben kezdtem el a hajfestést (ezek különböző árnyalatait is kipróbáltam 8 év alatt), ahogy elballagtam általánosból. Kezdetben kicsit feltűnésből, de inkább az jellemezte a következő hajszínválasztásom, hogy épp melyik tetszett meg. Na meg ki akartam próbálni, hogy állnak. Most barna vagyok, mint eredetileg, sikerült pont olyan barnára visszafestenem, mint a saját hajszínem. A kedvencem a szőke melír, sötétszőke és egy nagyon szép világos barna árnyalat volt, mert szerintem ezek állnak a legjobban. Azt viszont el se tudtam volna képzelni, hogy a szemöldököm színe erősen elüssön a hajam színétől, szerintem ez ritka undorító.

Szerintem a személyiségem nem befolyásolta, hogy épp milyen színű a hajam, hisz én elsősorban kíváncsiságból próbáltam ki a színeket, viszont tényleg ismerek olyan szőkét, aki már vagy 10-15 éve szőke és az a "tipikus szőke nő", már bocsánat (persze tisztelet a kivételnek). Természetesen ismerek tyúkeszű barna nőt is, de kevesebbet :)

22/L

2009. okt. 5. 20:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

akkor én most melyik kategoriádba tartozok?szőke hajam feketére van festve,benne szöke tincsek,amiktől lett néhány vörös is,meg kékesszürke,eredetileg meg vörösesszökésbarna vagyok:D

de voltam full szőkétől kezdve feketéig szinte minden,mégsem feltünőködök,elég ha a páromnak (aki évek ota ugyanaz a személy) tetszik az épp hajszinem,ez egy hóbort...

22/L

2009. okt. 5. 21:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!