Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon miért gondolok mindig erre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért gondolok mindig erre?

Figyelt kérdés
Még van egy évem a gimből és aztán szeretnék Pécsre menni az egyetemre a barátom akivel 1 éve együtt vagyunk Pesten tanul. Szeretem legalábbis azt gonolom, de mégis amikor jövőmön gondolkozok, akkor mindig az jut az eszembe hogy Pécsett majd minden más lesz. Új emberek, új társaság új barátok. És, hogy fogalmam sincsen mi lesz a barátommal, aki hallani se akar róla, hogy ő lejöjjön hozzám Pécsre, sőt útálja a helyet. Én pedig már 8.os korom óta azt várom hogy ott tanulhassak. De mikor azt mondta a párom, hogy ő útálja avárost, akkor annyira rossz rzésem van és néha arra is gonolok, hogy ott talán megismerek mást. Ez annyira furcsa. Miért van ez mikro már egy éve együt vagyunk és azt gondoltam, hogy szeretem ??!!
2009. okt. 4. 18:12
 1/2 anonim válasza:
először is: volt a barátod pécsett?mert ha nem akkor kétlem ,hogy utálná a várost.és ha igazán szeret szerintem a világvégére is utánad menne.De ha valóban nem szereti a várost,szerintem akkor is túlléphetne rajta,mert ha olyan őszinték az érzelmei akkor a Te vágyaid fontosabbak lennének neki mindennél,még asaját elképzeléseinél is.Legalábbis én így gondolom.Ez az: utálom azt a várost duma csak egy kifogás szerintem.Ha Ő ezt nem tudja megérteni,hogy neked már 4-5 éve az az álmod,hogy ott tanulj akkor szerintem hagyd ott és könnyebb szívvel mehetsz oda.:)
2009. okt. 4. 18:17
 2/2 anonim válasza:

sya!

Figyelj, a világ összes pasijáért se add fel az álmaidat, hidd el, nem éri meg!!!!!!!!!!!!!!

én anno a volt barátom miatt mentem főiskolára, össze is költöztünk, együtt laktunk 3 hónapig, és szakítottam vele, mert kibírhatatlan volt vele lakni..

ne csinálj butaságot!

ne az életed akard végig álmodni, az álmaidat éld meg!!

2009. okt. 4. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!