Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez vajon azt jelenti amire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon azt jelenti amire gondolok?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok. Több mint egy éve vagyok együtt a barátommal. Nos, hát ő mostanság amióta elkezdődőtt a suli leszarja a fejemet. Ő már nem jár suliba 25 éves...

Nem ír nekem üzenetet,de egésznap bevan jelentkezve facebook-ra. Rideg velem meg hasonlók. Mondtam neki néha jó lenne ha küldene egy üzenetet hogy jól van e. azt mondta minek? Nem foglalkozik velem,persze mikor együtt vagyunk akkor a szexet elvárja. őszintén szólva én arra gondoltam hogy amég én suliba vagyok ő szépen mással flörtölget. Persze amint találkozzunk,megbeszélem vele a dolgokat,de szeretném megtudni hogy veletek is e volt már hasonló szitu. Amúgy nem is mondhatnám hogy tapadok rá,mert bőven hagyok neki teret,és szabadidőt is. Csak szeretném néha egy üzenetben tudni hogy minden ok vele...

Köszi.

2011. szept. 6. 14:54
 1/6 anonim válasza:
Hár előszöris fb nem feltétlen mutatja jól hogy mikor vagy fent vagy nem vagy fent. Másrészt vagy tényleg van valakije vagy megunt téged vagy nem is tudom elhalványultál a számára és lehet hogy ezért lett valakije. Én nem ismerem a barátodat nem tudom hogy alapjába véve mennyire paraszt de szerintem vagy változtass magadon hátha változatosság kell neki, ha pedig nem akkor te is flörtölgess, ezt finoman tudasd vele és ha továbbra is leszarja a fejed akkor hagyd a csába
2011. szept. 6. 15:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2011. szept. 6. 15:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt olyan, hogy hirtelen a másik nem érdeklődött, mondjuk nem volt ennyire durva a dolog. Akkor én is szenvedtem, mint a kutya, de most már úgy látom, hogy ha valaki így viselkedik veled és nem tudjátok megbeszélni, akkor tényleg ott kell hagyni. Korábban féltem lépni, de azt hiszem mostanra megtanultam, hogy tényleg rosszabb ilyenekkel lenni, mint egyedül, hiába vagyok nagyon olyan fajta ember, aki függ a másiktól:S
2011. szept. 6. 15:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja és még annyi, hogy szerintem amiatt, aki ennyire izé veled, ne próbáld magad össze-vissza alakítgatni, hogy neki megfelelj, mert tényleg nem éri meg. Sok sikert:)
2011. szept. 6. 15:22
 5/6 O_o ***** válasza:
Ha sokaig jarni fogsz meg vele tonkre fogja tenni a fiatalsagod.
2011. szept. 6. 16:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:)
2011. szept. 7. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!