Ez akkor azt jelenti amit gondolok? ( továbbtanulás)
Figyelt kérdés
"A képzőművészet-elmélet alapképzési szakokon a tanulmányok sikeres elvégzéséhez nyelvi előképzettség, számítógépes alapképzettség szükséges, melyet nem kell igazolni a felvételi eljárás során." Tehát akkor nekem most infó-angol sávra kellene mennem? 10.es vagyok és a pesti mke-n akarok majd továbbtanulni. Arra lennék kíváncsi, hogfy akkor nekem ilyen sávot kell e választanom, vagy ha nem, akkor milyet? Köszönöm a válaszokat!2011. ápr. 9. 13:01
1/4 anonim válasza:
Ez csak annyit jelnet,hogy nem baj ha van egy jó vagy jobb éretségid nylevből illetve nyelvvizsgád. Illetve imserd a számítógépet. Ennyi nem kell túl dramatizálni.
2/4 A kérdező kommentje:
nem dramatizálom túl :) csak akkor milyen sávon menjek tovább most 10.ben? vagyis majd 11.ben...
2011. ápr. 9. 13:42
3/4 anonim válasza:
A Kepzomuveszet-elmelet alapszakra egy harom szakasos alkalmassagi vizsgat kell sikeresen letenni ahhoz hogy felvegyenek. Tehat ahhoz hogy felvegyenek nem szukseges info es angol savot felvenned a kozepiskolaban, akkor inkabb muvtorit vagy ilyesmit. Tobb info a felveteli kovetelmenyekrol itt: [link]
meg itt: [link]
4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nincsen művészet-történelem az iskolámban... esetleg tudnál nekem ilyen szakkönyveket mondani, amiben képezhetem magam műv-törit illetőleg?
2011. ápr. 9. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!