Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » SOUL EATER 2. ÉVAD! Ez az...

SOUL EATER 2. ÉVAD! Ez az opening tényleg azt jelenti, amire gondolok? Úgy hallottam sok helyről, hogy nem lesz 2. évad, de nagyon remélem, hogy ezt sikerül megcáfolni, mivel a kedvenc animém a Soul Eater. Aki tud valamit róla, az kérem írja le.

2011. júl. 1. 14:38
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
feltöltés dátuma:2010.10.31. hát nem hinném hogy lesz, de ha lesz nem a közeljövőben :)
2011. júl. 1. 15:08
 2/23 A kérdező kommentje:

A dátumot én is láttam, csak gondoltam ha azóta több, mint fél év telt el, akkor legalább angol felirattal meglehet valahol.

Ezért kérdeztem meg itt, hátha valaki mégiscsak tudja.

2011. júl. 1. 15:19
 3/23 A kérdező kommentje:

Amúgy a kommentedbe:

-Szerinted nem lesz: erre ott van az opening.

-Nem a közeljövőben: ha nem a közeljövőben, akkor nem raknák ki az openinget. Gondolkodsz te amikor írsz?

2011. júl. 1. 15:21
 4/23 anonim ***** válasza:
Hát figyelj szerintem ez is olyan lesz mint a Kiddy Grade 2. évad. Azaz már négy év óta semmi.. :D
2011. júl. 3. 13:55
 5/23 A kérdező kommentje:
Hú, ebbe meg belegondolni sem merek. Utálom az ilyeneket, hogy lesz...lesz, aztán meg senki nem tud semmit. Nekem azért fontos ez, mert a kedvenc, és tényleg a kedvenc anime-m.
2011. júl. 3. 14:12
 6/23 anonim ***** válasza:
Hülyeségeket beszéltek! Már van folytatása: Soul Eater NOT címmel. Mangában adják ki és még nagyon az elején tartanak, szóval majd csak később lesz belőle anime.
2011. szept. 21. 12:21
 7/23 anonim válasza:
ez még nagyobb hülyeség mivel a Notot hónaponta adják ki így kétlem hogy lesz belőle anime.
2011. szept. 22. 17:37
 8/23 anonim ***** válasza:
hát nem is úgy értettem, hogy holnaptól fogják játszani, hanem majd egy két évvel később XP
2011. szept. 22. 18:30
 9/23 anonim válasza:
Lehet de azt is kétlem :D Esetleg úgy lesz belőle anime ha 2 év múlva hónaponta 1 anime rész megjelenik :/
2011. szept. 24. 08:18
 10/23 anonim ***** válasza:

A manga első 7 fejezetét én is elolvastam.

Őszintén szólva kétlem hogy nagy sikere lenne a Notnak, vagyis engem egyátalán nem fogott meg annyira mint az animét. Három lány van a főszerepben, és tulajdonképpen egyik szerencsétlenebb mint a másik...jó kikapcsolódás de a soul eather 2. évadjától ennél szerintem többet várna a nép.. :)

2011. szept. 24. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!