SOUL EATER 2. ÉVAD! Ez az opening tényleg azt jelenti, amire gondolok? Úgy hallottam sok helyről, hogy nem lesz 2. évad, de nagyon remélem, hogy ezt sikerül megcáfolni, mivel a kedvenc animém a Soul Eater. Aki tud valamit róla, az kérem írja le.
2011. júl. 1. 14:38
11/23 anonim válasza:
A 7. fejezetnél még nem írnám le így a dolgokat, hiszen még ki se bontakozott a történet.
12/23 Kecsusszi válasza:
Hol lehet megnézni a Not -ot mindenhol keresem de nem találom :S
13/23 anonim válasza:
[link] itt le tudod tölteni, de regisztrálni kell.
14/23 anonim válasza:
Van folytatása, ahogy az előttem válaszolók is írták, a Soul Eater Not!. Nekem csak egy bajom van a Not!-tal: az hogy nem az első évadból megismert szereplők vannak benne. :S Időben párhuzamos az első évaddal, csak más szereplőkről szól, és egyenlőre még csak mangában van. Engem nem fogott meg... Nagyon szeretném ha lenne új évad az eredeti szereplőkkel is, mert nekem is a Soul Eater kedvenc animém és mangám, mellesleg az anime utolsó részében maradtak olyan elvarratlan szálak, amiknek a folytatása nagyon érdekelne... :D
15/23 anonim válasza:
Na talán ha vannak elvarratlan szálak ...FOLYTATNI KÉNE!
Csak az a baj ha lesz 2.évad akkor abban is lesznek elvarratlan szálak. :( és utána a 3. 4. 5. évad... AZAZ:elvarratlan szálak,megint! Ez a baj.Nagyon szeretnék több évadot csak az a baj hogy a gyártóknak sem telik erre, hisz ez lesz amit mondam.Azaz mindig lesz elvarratlan szál mert ehez kiválló fantázia kell,na meg ők azt mondanák:MINEK , Ó FELESLEGES .Ez a baj ezzel
16/23 anonim válasza:
Bár már nem jeleníti meg a leírásban megadott linket, szerintem a Soul Eater Repeat Show valamelyik OP-ját vagy END-jét találhattad meg... itt olvashatsz erről is: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__.. ;)
17/23 souleater13 válasza:
én remélem lesz 2. évad kedvenc animem meg van minden poszterek gyürük amilyen kid nek van nyaklánc csésze black star polo szoval igazi fun vagyok . de a lényeg hogy nem rég végeztem ki az 51 részt és elkeztem a not ot de nekem nem jött be nekem a régi szereplök kellenek nincs sok közös benne ez a baj . még ha anime lenne talán megkukantanám hiszen végül is soul eater. az a lényeg hogy az két lány csinált két külömbözö sorozatot ilyen irásos fajtát a soul eater élet halálváros-ban cim-mel tesztet is de hát 23.rész ez is olyan mint az 51. tul kevés.... meg van a soul eater harc a szerelemért ez sem rosz de 13 . rész megint csak kevés de azért ajánlom mindenkinek. és szoljatok vagy valami ha kijön az ujjab évad.
18/23 anonim válasza:
VAN folytatása de azt csak azoknak ajánlom akik soul eater rajongók.
Azok akik megkedvelték a történetét és annak várják a folytatását NE nézzenek bele én bele néztem megbántam....
19/23 anonim válasza:
Előző vagyok ha mégis mêg akarod nézni akkor most a tavaszi animékel fog kijönni
20/23 anonim válasza:
és milyen cimmel fog ki jönni? mert én nem találtam róla semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!