Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon most miért nem keres annyira mint ez előtt? Vagy csak én gondolok már rögtön rosszra?
Múlt hét szombaton volt a városban 3napig ilyen "műsor" délutántól-este valahányig koncert stb. Megismertem egy normálisan tűnő srácot. Elmentünk sétálni és tök jól eldumáltunk. Nem tapizott le,nem nyomult nem is célzott OLYAN dolgokra..Aztán msn cím csere,facebook-on megkerestem..Rögtön írt levelet,hogy ha vagyok akkor írjak vissza neki.Amint voltam,vissza írtam neki,így pár napig tök jól eldumálgattunk.. A napokban mondta,hogy ő szeretne velem találkozni. Mit szólok hozzá?Én találkoznék vele? Mondtam,hogy háát felőlem,persze találkozhatunk.. Erre szerdán megkérdezte,hogy szombaton mit csinálok?ráérek e találkozni vele? Mondtam,hogy sajnos nem jó most szombaton,mert jönnek a távoli rokonok vendégesébe,bocsi..De ez tényleg így volt..Nem gondoltam volna,hogy ő épp most szombaton akart volna találkozni.. Erre azt írta vissza,hogy "hát most szerettem volna,de majd legközelebb:))" Másnap nem írt rám,gondoltam dolga van ezért én írtam rá,és mikor volt tök jól eldumáltunk megint. De péntek óta olyan fura,nem ír úgy mint régen,ritkábban ír,ha nem írok neki persze akkor keres,de amúgy nem ír olyan sűrűn mint régen és ez furcsa így hirtelen.Lehet valami dolga van,vagy tanulnia kell,vagy szimplán nem ér rá.. Vagy esetleg azt hiszi,hogy csak ezzel a dumával leakartam rázni? Vagy mi?Ti mit gondoltok?
16évesek vagyunk mindketten.
Szerintem írjál neki és most Te mondj egy időpontot :)
Ha lemondja akkor ennyi volt :)
jó idegesítő élőlény lehetsz...
igen azt hiszi.másrészt azért nem ír vissza mert ''kihülytél''!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!