Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom, hogy ez rosszat...

Nem tudom, hogy ez rosszat jelent-e? Vagy csak én rosszra gondolok?

Figyelt kérdés
Van barátom,szeretünk egymást meg ,minden jó.De ma késő délután felnéztem iwiwen és nézzegetem...és egyszer csak vettem észre ,h leszedte rólunk képeket.szerinted?
2009. okt. 31. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Te nem szoktál a barátoddal beszélgetni? Kérdezd meg öt, hogy miért csinálta.
2009. okt. 31. 20:09
 2/8 A kérdező kommentje:
de szoktam.csak ma vettem ésszre..ennyi
2009. okt. 31. 20:12
 3/8 anonim ***** válasza:

A barátod nagyon jól tette, hogy leszedte a képeiteket!

Én semmilyen személyes fotót nem tennék (ne is teszek!) ki a netre.

Nem gondolod, hogy inkább téged akar védeni???

Komolyan, nem értem, minek kell mindent hirdetőtáblára kitenni : hol nyaraltam, kik a barátaim, ki az aktuális párom, hogyan ünnepeltem a szülinapom, stb...

Az, hogy ki a barátod és szeretitek egymást, csak kettőtökre tartozik, senki másra!

2009. okt. 31. 20:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem?Nem tudom nem ismerem.Lehet hogy másikat akar majd fölrakni.De erre csak ő tudja aválaszt.Ha minden jó,és szeretitek egymást,akkor fordulj hozzá bizalommal!
2009. okt. 31. 20:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Mondjuk, azt sem értem kristálytisztán, hogy ha ANNYIRA szeretitek egymást, akkor szombaton este miért ücsörögsz egyedül otthon és fórumozol???...

Szombaton este mindenki a szerelmével szokta tölteni az idejét, nem egyedül otthon...

2009. okt. 31. 20:16
 6/8 A kérdező kommentje:
jó értem...szoktam tölteni 7véget vele..csak most vidéken vagyok,holnapi halottak napja miatt.
2009. okt. 31. 20:20
 7/8 A kérdező kommentje:
de azért kérdezem meg ,miért szedte? persze nem akarok vitakozni!
2009. okt. 31. 20:25
 8/8 anonim ***** válasza:

mindet leszedte,vagy csak párat?

mert ha hagyott fent közös képet,akkor egy megkérdezést se ér...

énis szoktam képeket frissitgetni,aztán van,hogy leszedni még van időm a feleslegesnek vlteket,de feltenni az ujakat már csak 3 hét mulva jut eszembe...

2009. nov. 1. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!