Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért gondolok mostanában tőbbször rá?
vajon csak egy állapotban vagyok mert jelenleg nincs barátnőm...? és talá a hiányérzet...
Sokat gondolok a volt barátnőmre...hogy megöleljem, megcsókoljam...egymás szemébe nézni...miért van ez és miért érzem egyre többször? 2 hónapja mentünk szét..., én szakítottam vele, mert sok szempontból nem müködött volna a kapcsolatunk. Keresni szeretném..jó lenne találkozni...mint két barát..
Valószínűleg legbelül még mindig szereted,de ezt én nem tudhatom csak gondolom!
Szerintem jobban teszed ha max telón vagy neten beszéltek újra egymással találkozást hagyd kicsit későbbre aztán le kellene tisztáznod magadban mit is érzel!Nehogy az legyen a vége hogy Ő nem csak barátként gondol rád és esetleg újra beleéli magát....
Szerintem meg ne kezdd vele újból. Ez csak egy alapvető igény, ami benned van, hogy egy kicsit szeressen/foglalkozzon veled valaki, aki nem a családtagod. Szerintem nem kell azon erőlködni, hogy elfelejtsd. Jön az majd magától.
De ne találkozzatok. Ha nem működött, akkor sohase fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!