Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem? Mostanaban olyan erzesem van mintha belezugtam volna a legjobb baratnombe. Mikor meglatom annyira ver a szivem es mikor vele vagyok meg akarom csokolni ot. Vele almodom mindig ra gondolok. Ilyen meg soha nem volt velem.
mit tegyek? ettol most leszbi vagyok?
csajok veletek volt mar valaha ilyen? belezugni a legjobb baratnobe?
háát nagyongyanús ogy tényleg leszbi vagy...bár nem tudom
de szerintem ezt ne vard a nyakábaa lánynak mert eléggé fura lesz neki majd agyjál majd ugy kérdezgess töle dolgokat.pl hogy te el tudád magad képzelni gy lánnyal...stb
19:41
sztem nem biztos, hogy leszbi... lehet, hogy csak a barátnője iránt érez igy.. bár ezt nem tudom, de nálam igy van... mert én am. más lánnyal nem tudnám elképzelni.. sőt undorodok a gondolattól is. de ez az egész lehet hogy csak ennyire elmélyült barátság, amit sok lány összetéveszt a szerelemmel.. igazából én magam sem tudom, de szeretném megfejteni!:) mert am. én nekem eddig csak pasijaim voltak és ez eléggé összezavart... meg most is úgy érzem hogy a fiúk vonzanak, a lányok nem, kivéve a legjobb barátnőm! furcsa...:) előző voltam.
en 16 vagyok.eddig csak pasikkal jartam.
nem tudom most mi van velem.felek ha elmondom neki akkor tobbe mar nem ugy nez majd ram.
Ha gondolod irj privit... segitenék szivessen ha tudok...
19:49-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!