Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy már évek óta nem láttam, nem
érdekel, mégis nagyon sokat gondolok rá mostanában?
Figyelt kérdés
Egy jól működő párkapcsolatom van már 5 éve. Igaz vannak veszekedések, de nagyon szeretem, ő is engem, lassan eljön az ideje a közös gyereknek. De mégis aggaszt valami. Volt előtte egy másik kapcsolatom, akivel 3 évig voltam együtt, ugyanúgy együtt is éltünk. De nem szerettem, szakítottunk is, hamar túl is tettük magunkat rajta. De az elmúlt hetekben - hónapokban sokat gondolok rá, főleg az emlékek. Pedig nem láttam, nem szoktam találkozni vele, nem hallottam róla. Mintha hiányozna. Pedig már nagyon régen volt ez és nem is bánkódtam utána, mert nem voltam szerelmes. A mostani páromat pedig mindennél jobban szeretem. (ja én nő 27)
2010. márc. 11. 14:27
1/10 anonim válasza:
oks
2010. márc. 11. 14:27
2/10 anonim válasza:
Beszélj vele!!
2010. márc. 11. 14:29
3/10 anonim válasza:
mer ilyen az ember. punktum.
2010. márc. 11. 14:32
4/10 A kérdező kommentje:
de mégis miért? hiányozna? pont most? ennyi idő után? vagy a sok veszekedés miatt van a párommal? de az előzővel is veszekedtünk. vagy megvagyok zavarodva a kötöttségek miatt? vagy mi? mert másra mire gondolhatnék még?
2010. márc. 11. 14:34
5/10 anonim válasza:
mert ilyen az ember.
igen
igen
igen
igen
-
nemtom
2010. márc. 11. 14:35
6/10 anonim válasza:
Ezt mi nem tudhatjuk.Magadban kell lerendezni,mérlegelj,az ember nem felejt,3 évig volt az életedben,természetes hogy néha elöjönnek az emlékek.Ha nem szereted,a mostani párodat meg igen,akkor meg nincs baj.Nemhiszem ,hogy beszélned kéne a másikkal,okés eszedbejutott ennyi.Ne foglalkozz vele:)
2010. márc. 11. 15:21
7/10 anonim válasza:
Lehet, ez azért van mert a kapcsolatotokat magasabb szintre helyezitek egy közös gyerekkel. És lehet, tudatalattiban pánikolsz kicsit és ez az ellenreakció. De szerintem ne keresd az exedet, mert nem lenne fair a mostani pároddal. És amúgy is, mit mondanál az exednek? Ebből nem sülne ki semmi jó, az biztos. Ez el fog múlni. Addig foglald el magadat, pl, tervezz néhány mászkálós közös napot a pároddal hétvégére, gondolok ilyenre hogy túra, városnézés, mozi, séta stb.. És nagyon szeressétek egymást :)
25/F
2010. márc. 11. 15:30
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2010. márc. 11. 15:47
9/10 anonim válasza:
Én is szoktam gondolni az első barátomra, pedig nem voltam szerelmes, és nem is tartott olyan sokáig a kapcs, csak másfél hónapig. De vhogy az emlékek miatt... Talán az a magyarázata, h vele csináltam olyat is, amit a mostani párommal nem, meg elmentünk ilyenolyan helyekre. Talán voltak olyan élmények, amiket vele éltem át először...
Lehet, h veled is ez van. Olyan emlékek jutnak eszedbe, amik csak hozzá kötnek. Nem feltétlenül ő hiányzik, hanem inkább az az élmény, érzés, amit akkor éltél át. Nem?
23L
2010. márc. 11. 16:01
10/10 anonim válasza:
16:01-es vagyok, még annyit fűznék hozzá, h az első barátommal 5 éve jártam, a mostani párommal lassan másfél éve vagyunk együtt. Mégsem érzem, h ezzel becsapnám őt. Hiszen szeretem. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!