Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti kiábrándulnátok egy fiúból, hogyha megtudnátok, hogy bukott valamiből?
Figyelt kérdés
Amúgy egy rendes, jókedélyű, életvidám, humoros fiúról van szó, csak az a matek ne lenne...
Eddig mindig én vigasztaltam a "bukottakat", hogy ez nem érdekli az embereket de most, hogy én jutottam ilyen helyzetbe kezdek kételkedni ebben. Szóval?
2013. máj. 22. 21:02
11/11 anonim válasza:
szerintem ugorj ki az ablakon, ha egy ilyen dolog miatt abrandulsz ki egy fiubol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!