Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha tetszene egy lány, de láttátok részegen hülyén viselkedni, kiábrándulnátok belőle?
Ha kicsit ittas akkor nem, mert olyankor még valljuk be viccesek is a nők. Ha részeg alatt már azt érted, hogy szégyen vele elmenni az utca túloldalára akkor is csak akkor zavarna, ha ez rendszeres lenne.
Megjegyzem sose ítéltem el senkit 1 hülyeségért.
Életem során (47 vagyok) volt már rá példa, hogy házibuliban, szűk társaságban kicsit többet ivott mindenki, mint ami a spiccesség kategória. Amikor ilyen esetben "együtt halad" a társaság, akkor nem tartom durvának, ha a lányok közül valaki egyszer csak meghülyül. Szinte érthető.
Azonban olyan is volt, hogy még szinte el se kezdődött a buli, egy leányzó minden hosszú és röviditalt tíz perc leforgása alatt végigtesztelt, és mire mindenki megjött, ő ott rókázott sugarat a nappali szoba drága perzsa szőnyegén.
A bulinak vége volt, és a társaság józan része utána még hónapokig nem bocsátott meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!