Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezek után kiábrándulnátok a pasitokból? Fiúk, ti ezt hogy értenétek, amit a barátom mondott?
Szia!
Szerintem ne rágódj ezen, az a világ rendje, hogy először "feltűnést" keltesz a külsőddel, aztán tudod csak jobban megismerni a belső értékeket.
Te fogadtad volna a párod közeledését, ha taszít a külseje? Szerintem nem és ezzel nincs is gond.
Ne aggódj emiatt!
F/26
Mennyi idősek vagytok, 16?
Azt a szöveget, mi szerint a külső nem számít, a csúnya emberek találták ki önmaguk vigasztalására.
Az első benyomás igenis számít, valamiért oda kell, hogy menjek egy nőhöz. Ez lehet akár a gyönyörű szemétől kezdve bármi, de akkor is kell a külsejében valami, amitől vonzónak találom. A többi később alakul ki, elsőnek csak testi vonzalom van, ez természetes.
ez így természetes, semmi gond vele!
06:51-es jól leírta, ez mindig így működik, akár bevalljuk, akár nem
Ezt most nem értem, hogy kombináltad bele ezt az "egy menetet". :O
Ne láss bele a dolgokba olyat, ami nincs is ott. Egy szóval sem mondott ilyet, hogy csak arra kellettél neki.
3 hét után már rád hangolódott, mi ebben olyan érdekes? Örülj neki, sok párnak még több idő kell hozzá.
Azért volt veled nyilván addig is, mert örült, hogy ilyen szép barátnője van. Meg ezt előre nem tudhatta, hogy menni fog-e a egy hullámhosszra kerülés, és ezt minden ember tudja, hogy nem mindig megy azonnal, tehát általában hagynak időt maguknak, és nem szakítanak egy hét után, csak mert még nincs meg az összhang.
Bár, ha netán már az első héten lefeküdtél vele, nos ebben az esetben könnyen lehet, hogy a szex miatt is volt veled az elején.
Ez a normalis, ne aggodj!
Hisz az elejen nem tudhatta, hogy milyen vagy belulrol!
"A külső megfog, a belső megtart."
Hajajj... :S Ég veled szép remények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!