Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándulnátok belőlem, ha megtudnátok, hogy 3 éve elég sok mindenkivel kavartam?
Figyelt kérdés
Azóta rendes párkapcsolataim voltak, és nem feküdtem össze minden jött-menttel. A kavarást se úgy képzeljétek el, hogy mindenki, hanem "csak" 5 srác, akikkel ténylegesen lefeküdtem, vagy petting volt. Nagyon szégyellem magam.2011. máj. 21. 21:39
1/14 anonim válasza:
Én már beléd sem ábrándultam.
De értem a kérdést, szóval ha egy lánnyal való ismerkedés közben kiábrándulnék-e belőle, ha megtudnám róla ezt? Igen, ki.
2/14 anonim válasza:
igaz én lány vagyok, de 3 év az sok idő. Szerintem egyébként ezt nem kell tudnia a párodnak. Régen volt elmúlt készpont.:)
3/14 Max9009 válasza:
Nézd ez felfogás kérdése a pasi részéről.Mindenki volt hülye és mindenki gondolta úgy h minnél többel lenni nagyon menő.Ha a pasi normális gondolkodású akkor nem lesz gáz.Nézd én pasi vok de ha találkoznék a 3évvel ezelötti énemmel nagyon megverném de mivel ez lehetettlen ezért te se törödj a múltal inkább alakitsd a jelent és a jövőt;)Sok sikert;)
4/14 anonim válasza:
Igen, mert lehet hogy én is csak a kavarók közé tartozok.
5/14 A kérdező kommentje:
Elfogadom a válaszod, hogy azt hinnéd veled is csak azt szeretném. Azonban 3 éve normális párkapcsolataim vannak, komolyan gondolok mindent, nem szórakozom szegényekkel.
2011. máj. 21. 21:51
6/14 anonim válasza:
Mindenkinek van múltja, és a tiéd nem tartozik a durvábbak közé ezek alapján... hacsak az a durva időszak nem 12-15 éves korodra esett.
7/14 anonim válasza:
Ha az elmúlt 3 évben is párkapcsolataId voltak (tehát több), az nekem annyit jelent, hogy még mindig nem állsz készen egy hosszabb kapcsolatra egy emberrel. Ez pedig nekem nem igazán vonzó.
8/14 A kérdező kommentje:
Összesen kettő volt.
2011. máj. 21. 21:57
9/14 anonim válasza:
Ja, és az se lenne mindegy, hogy az az 5 milyen körülmények között történt, és mennyi idő alatt - 1 hét vagy 2 év (21.56-os).
10/14 A kérdező kommentje:
2 év
2011. máj. 21. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!