Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiábrándulnátok belőlem, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándulnátok belőlem, ha megtudnátok, hogy 3 éve elég sok mindenkivel kavartam?

Figyelt kérdés
Azóta rendes párkapcsolataim voltak, és nem feküdtem össze minden jött-menttel. A kavarást se úgy képzeljétek el, hogy mindenki, hanem "csak" 5 srác, akikkel ténylegesen lefeküdtem, vagy petting volt. Nagyon szégyellem magam.
2011. máj. 21. 21:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kicsit határeset, de gondolom, betudható a fiatal korodnak. Nem kell szégyellned magadat miatta. Megtörtént, megváltoztál, vége (még mindig én :) ).
2011. máj. 21. 22:09
 12/14 anonim ***** válasza:
nem kell elmondani senkinek,ez csak rád tartozik...ennyi.békélj meg vele.
2011. máj. 21. 22:16
 13/14 anonim ***** válasza:
En azert adnek egy eselyt. Ha az ember tenlyleg szeret valakit felre tudja tenni az eloiteleteit es el tudja fogadni a multbeli hibaival egyutt.
2011. máj. 21. 23:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem sok.Gondolj bele a legtöbb pasi minden héten összefekszik valakivel meg nem nagyon tudnak nemet mondani szóval könnyűvérűek és az ilyenek véleményére nem kell adni.

Addig kell kell keresni az igazit amíg meg nem találod és ez nem fog senkinek se összejönni első alkalomra hanem idő kell hozzá és gondolom senki nem azzal marad együtt akivel elsőnek összejött.

2011. máj. 22. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!