Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak kiábrándulnátok a lányból, szakítanátok emiatt vele?
Sziasztok!
23 éves nő vagyok. Óriási bajban vagyok, nekem nagyon kínos az egész.
18 éves korom óta önálló életet élek albérletben. Most elvesztettem az állásomat, kénytelen voltam anyához költözni. Most jön a gond. :(
Anyukám egy írtó rendetlen, koszos nő. A lakásban nincs fürdőszoba, sem benti wc.
Az előző párom elfogadta, mert tudta, hogy én nem vagyok olyan, azt mondta nem tehetek róla. Ennek ellenére ő jobban szeretett anyához járni, mint én.
Mindig mondom anyának, hogy kitakarítok nála, de elzavar az ötletemmel együtt, mondván, az anyám pics-ja a koszos. Pedig a tesóm is mondja neki.
Úgy élünk, hogy én az egyik részben, ott rend van és tisztaság, ő a másikban, ahova ha belép egy éretlmes ember, elszörnyűlködik. Komolyan. :(
Van most egy új párom, aki szeretne hozzám jönni, megismerni anyát. Rettenetesen érzem magam. Nincs fürdő, anyám koszos..mit fog rólam gondolni? Kétségbe vagyok esve, hogy elveszítem. :(
Ti elhagynátok egy nőt emiatt, de komolyan?
Már az fordult meg a fejemben, hogy inkább szakítok, mert képtelen vagyok neki ezt elmondani, rettenetesen szégyelem. :(
Az előző párommal is kerülgettem a bemutatást, nem értette miért, míg végül elmondtam, de kész szenvedés volt a bevallás.
Nem tudom mióta vagy együtt a pároddal, de ha komolyan érdekled, akkor elfogadja olyannak anyukádat amilyen.
Akit ez elijeszt, az valószínűleg nem akar téged őszintén.
Én ha meg lennék örülve egy nőért biztos, nem tudna ez eltántorítani. Főleg, hogy te írtad, hogy teljesen más jellemű, mentalitású vagy. Sőt ez akár olyan szempontból pozitív is tud lenni, hogy mivel megutáltatták veled a koszt és szemetet így valószínűleg egész életedben pont az ellenkezőjére fogsz törekedni! :)
Hol tisztálkodok?
Ahol víz van, csak az koszos, aki az akar lenni. Nem csak attól lehet az ember tiszta, hogy beáll a zuhany alá.
Ez az egész abból adódik, hogy anya egyedül nevelet engem és a tesómat , mert elhagyta apánk. Semmiben nem segített neki, így a nagyi régi házában nőttünk fel. Anya nem volt mindig ilyen, az utóbbi években van besavanyodva, azóta rendetlen. De például a volt párom imádta a főztjét. Arra érdekes mód igényes és nagyon jól süt, főz. Az exem imádta és olyan jókat evett nála. Érdekes.
1 hónapos a kapcsolat, de 1,5 éve ismerjük egymást.
Az a baj, hogy fogalmam nincs, mégis hogyan mondhatnám ezt el neki. Úgy érzem, képtelen vagyok rá.
Szerintem mélységesen le fogja döbbenteni, ha megtudja, mert kétlem, hogy ilyennek képzel el. Nem ilyen környezetben ismert meg. :(
Hát ez elég fura helyzet.
Szerintem egy rendes srác nem problémázna ezen. Te tisztálkodsz, rendes vagy, tisztaság van körülötted. El kéne neki magyaráznod, hogy erről te nem tehetsz, neked sem tetszik, hogy ez van. Am az, hogy te más vagy, még becsülendő is.
Viszont nemtom hogy mikor kéne neki elmondanod. Lehet jobb, ha most mondod, de az is lehet hogy várnod kéne még egy picit a hazavitelével.
Nem igazán tudtam normális tanácsot adni, sajnálom :)
Nem zavarna, hiszen nem az anyaval jarok, hanem a lanyaval. Ellenben en szemely szerint jobban orulnek neki, ha elotte ezt megbeszelnenk, mert ha tenyleg annyira durva a helyzet, ahogy irod, akkor jobb azert felkeszulni ra, mint ott helyben hirtelen ledobbenni.
Szerintem a baratod is meg fogja erteni, ha igazan fontos vagy neki, akkor ez biztosan nem szakitook.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!