Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak kiábrándulnátok a lányból, szakítanátok emiatt vele?
Sziasztok!
23 éves nő vagyok. Óriási bajban vagyok, nekem nagyon kínos az egész.
18 éves korom óta önálló életet élek albérletben. Most elvesztettem az állásomat, kénytelen voltam anyához költözni. Most jön a gond. :(
Anyukám egy írtó rendetlen, koszos nő. A lakásban nincs fürdőszoba, sem benti wc.
Az előző párom elfogadta, mert tudta, hogy én nem vagyok olyan, azt mondta nem tehetek róla. Ennek ellenére ő jobban szeretett anyához járni, mint én.
Mindig mondom anyának, hogy kitakarítok nála, de elzavar az ötletemmel együtt, mondván, az anyám pics-ja a koszos. Pedig a tesóm is mondja neki.
Úgy élünk, hogy én az egyik részben, ott rend van és tisztaság, ő a másikban, ahova ha belép egy éretlmes ember, elszörnyűlködik. Komolyan. :(
Van most egy új párom, aki szeretne hozzám jönni, megismerni anyát. Rettenetesen érzem magam. Nincs fürdő, anyám koszos..mit fog rólam gondolni? Kétségbe vagyok esve, hogy elveszítem. :(
Ti elhagynátok egy nőt emiatt, de komolyan?
Én halasztanám, várnék még, de az a baj, hogy ő nagyon szeretné. Mint írtam egy ideje ismerjük már egymást, csak ténylegesen 1 hónapja vagyunk egy pár.
Én erősen hárítok, hogy még korai stb, de nem tudja mi van a hátterében és látom, hogy nem érti és bántja. Azt hiszi nem érzem kettőnket komolynak, ezért nem mutatom be.
Attól még ha nincs valakinek fürdőszoba még lehet tiszta, van lavór, lehet melegíteni vizet a gáztűzhelyen, lehet műanyag kádban fürödni..., ez csak annak szólt, aki nem tudja elképzelni, hogy ha nincs fürdőszoba, akkor valaki hogy lehet tiszta. Nekem is van egy ilyen ismerősöm és tudtam róla mindig is, hogy nincs fürdőszobájuk de sohasem gondoltam volna róla, hogy emiatt ápolatlan lenne, mert nem is úgy nézett ki.
Kedves kérdező! A kapcsolat a bizalomról szól. Mond szépen el neki amit nekünk megírtál, hogy szegénységben nőttél fel, ezért is léptél le már 18 évesen most sajna vissza kellett menned anyukádhoz, aki néha bizony igénytelen és még sajnos fürdőszobátok sincs. Ne érezd cikinek, mert ez nem a te hibád, hogy nincs és ha ezt ő cikinek érzi, vagy neadjisten emiatt szakítana veled, akkor egy gyökér és jobb is ha megszabadulsz tőle de én biztos vagyok benne, hogy megérti majd és nem csinál belőle problémát.
Na az ilyen sutyó paraszt miatt érzem magam úgy, ahogy.
Képzeld el: szó nem volt arról, hogy nincs víz, tanulj meg olvasni! Képzeld el, netem is van, mint írtam most költöztem haza, és van mobil netem. Neked nem mindegy?
Fürdő nem egyenlő> ésszel
Te vagy a bizonyíték rá. Saját magadat járatod le ezekkel a mondatokkal, mert szegényes, sőt primitív gondolkodásra utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!