Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak kiábrándulnátok a lányból, szakítanátok emiatt vele?
Sziasztok!
23 éves nő vagyok. Óriási bajban vagyok, nekem nagyon kínos az egész.
18 éves korom óta önálló életet élek albérletben. Most elvesztettem az állásomat, kénytelen voltam anyához költözni. Most jön a gond. :(
Anyukám egy írtó rendetlen, koszos nő. A lakásban nincs fürdőszoba, sem benti wc.
Az előző párom elfogadta, mert tudta, hogy én nem vagyok olyan, azt mondta nem tehetek róla. Ennek ellenére ő jobban szeretett anyához járni, mint én.
Mindig mondom anyának, hogy kitakarítok nála, de elzavar az ötletemmel együtt, mondván, az anyám pics-ja a koszos. Pedig a tesóm is mondja neki.
Úgy élünk, hogy én az egyik részben, ott rend van és tisztaság, ő a másikban, ahova ha belép egy éretlmes ember, elszörnyűlködik. Komolyan. :(
Van most egy új párom, aki szeretne hozzám jönni, megismerni anyát. Rettenetesen érzem magam. Nincs fürdő, anyám koszos..mit fog rólam gondolni? Kétségbe vagyok esve, hogy elveszítem. :(
Ti elhagynátok egy nőt emiatt, de komolyan?
Szia, én nő vagyok, de ha engem egy pasi igazán megfogna és szerelmes lennék belé, egyáltalán nem ábrándítana ez ki! Tudomásul venném, hogy erről sajnos nem tehet. Én nem gondolnék semmi rosszat, max. sajnálnám, hogy ilyen az anyja, de ez hidd el, hogy tényleg nem téged minősít. Volt olyan barátom, hogy nagyon szegények voltak, a szülei masszív alkoholisták voltak és engem ez egyáltalán nem ábrándított ki, sőt felnéztem rá, hogy képes volt kitörni ebből a nihilből. Mondd el őszintén a barátodnak, hogy mire számítson nálatok, ha szeret és igazán érdekled, nem lesz semmi para, ez tuti. Esetleg összefoghattok a tesóddal, és amikor anyukátok nincs otthon, takarítsatok gyorsan ki.
26 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!