Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kiábrándulnátok a pasitokból ezen bejelentés hallatán és ez egyenest a párkapcsolat végéhez vezetne?
Ez miért kérdés meg miért kéne kiábrándulni belőle?
Inkább örülnél neki, hogy ezt be merte neked vallani! Szerintem inkább megtisztelve érezhetnéd magad, hogy meg mert nyílni az irányodba, biztos nem volt neki könnyű
Maradj mellette és támogasd. Amennyiben szereted.
Ha nem érzel iránta semmit, vagy nem annyira, inkább hagyd ott, mielőtt súlyosbítasz a helyzetén.
Hát ne haragudj, de "nagyon szeretheted", ha ezen agyalsz. Inkább támogatnod kéne. Így ez olyan, mintha sérülten feküdne a földön, belerúgnál még egyet, és ott hagynád "áhh, így már nem is kell" jeligével.
Komolyan úgy csinálsz, mintha azt jelentette volna be, hogy AIDS-es.
Vagy leprás.
Lycaon
Ha depressziós akkor végig csak színészkedett? Tehát a vidámságot csak megjátszotta?
Ez nyilván elszomorítana. Főleg ha lennék olyan hülye, hogy nem vettem volna észre!
Én emiatt biztosan nem szakítanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!