Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti kiábrándulnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti kiábrándulnátok egy fiúból, hogyha megtudnátok, hogy bukott valamiből?

Figyelt kérdés

Amúgy egy rendes, jókedélyű, életvidám, humoros fiúról van szó, csak az a matek ne lenne...

Eddig mindig én vigasztaltam a "bukottakat", hogy ez nem érdekli az embereket de most, hogy én jutottam ilyen helyzetbe kezdek kételkedni ebben. Szóval?

2013. máj. 22. 21:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
úgy látom, csak valami véletlen lehet, hogy nyelvtanból nem buktál...
2013. máj. 22. 21:03
 2/11 anonim ***** válasza:
40%
én már buktam..(lányként)..de pont leszarom..ha átment pótvizsgán akkor nincs gáz..ha nem akkor már nem olyan jó a buli..
2013. máj. 22. 21:05
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem valaki nem a teljesítménye miatt lesz értékes!;)
2013. máj. 22. 21:06
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez még nem bukás haver. Pótvizsgán átcsúszol és le van tudva a dolog.
2013. máj. 22. 21:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha a matek a gond, inkább segítenék neki :)
2013. máj. 22. 21:08
 6/11 anonim ***** válasza:

Igen kiábrándulnék, mert szegény büdös kölöknek csak a tanulással kell foglalkoznia, nem napi 12 órában éhbérért gürcölni.

ne hogy már olyan nehéz legyen átmenni a vizsgán

2013. máj. 22. 21:08
 7/11 anonim ***** válasza:

A matek egy ilyen szuper tantárgy, főleg gimiben.

Általánosba dicséretes ötös voltam belőle, ahogy az osztálytársaim is, gimiben kifogtunk egy olyan tanárt ahol mindenki a kettes alsó avagy felső szélén ingázik. Imádjuk őt, legszívesebben szálanként tépkednénk ki a szakállát.

2013. máj. 22. 21:20
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem tudhatod.. Nem minden családban működik ez így, hogy csak a tanulás és más semmi... Sok osztálytársam dolgozott mellette, sokan már magukat tartották el és külön éltek én meg egy haldokló embert ápoltam míg suliba jártam és nem volt magánéletem, közben kórházba jártam gondozni, kis tesónak segíteni a tanulásban és természetesen helyt állni a suliban.. Nem feltétlenül csak ez a dolga valakinek.

De nekem olyan o.társam is volt, aki mindenből ötös volt kivétel matekból állt bukásra, egyszerűen ilyen nehezen ment neki pedig sokáig ösztöndíjas volt és nagyon szorgalmas lányról beszélek.

2013. máj. 22. 21:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem elég nagyok az elvárásaim ezen a téren, az már elég furcsa, ha még egy kettest se bírt összeszedni. És mivel matekról van szó főleg, mert az a kedvencem:D
2013. máj. 22. 21:38
 10/11 anonim válasza:
en bukok matekbol s a baratom tudja s sot o segitett nekem :-j
2013. máj. 23. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!