Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz a gondolkodásmódom? 17L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz a gondolkodásmódom? 17L

Figyelt kérdés

Szeretnék egy komoly kapcsolatot olyan fiúval, akinek az egész lényét imádom. Nekem nincs ideálom.

Komoly kapcsolatot szeretnék, őszinteséggel.

2013. máj. 21. 23:40
1 2
 11/17 ájszíjú ***** válasza:

7#

Ezutan muszaj megkerdeznem: hol a kaki robin?

2013. máj. 21. 23:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Csak érdekességképpen, merre laksz? :D
2013. máj. 22. 00:05
 13/17 anonim ***** válasza:

"A lényeget kihagytam. -.-'"

A második lényeg pedig az hogy helyes legyen :)

2013. máj. 22. 00:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Miért nem ismerek én ilyen lányt? :(
2013. máj. 22. 00:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Addig amíg nincs az egekben a mérce nincs gáz. Bár általában ilyenkor nagyon is ott van...
2013. máj. 22. 00:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Bárcsak több ilyen értelmes lány lenne mint Te!!! Csak maximális tiszteletet és megbecsülést érdemelsz a gondolkodásodért!!! :)
2013. máj. 22. 10:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Na ebbe a témakörben mindenki úgy írja le a lánynak,mintha ez egy csoda lenne.

Én pont így gondolkozom,és szerintem ez 'normális' nem mondanám sem tisztelendőnek, sem lenézni valónak.

Az emberi norma az szinte az,hogy valakinek legyen egy komoly kapcsolata, megtudjanak mindent beszélni, számítsanak egymásra.

Legjobban úgy fogalmaznám meg: Legyen egyben a legjobb fiú barátom is, és a párom is.

Sokan vagyunk így vele szerintem.

2013. máj. 22. 20:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!