Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel megalaznam magam? Fiuk ti megijednetek ettol?
Figyelt kérdés
Eddig amolyan szexkapcsolatban voltam bar nekem sokkal tobbet jelent ejjelnappal a pasira gondolok nagyon szerelmes vagyok..
Arra gondoltam megmondom neki h legyen vege mivel o nemakar tobbet.. aztan letiltom stb. de mondjuk ra egy hetre odaulok a haz ele (panel ) es ha jon le ott varom es elmondom h szeretem...
A masodik h lejon es a szeme lattara elvagom a kezem.
remenytelen vok nekem CSAK O KELL:( aztmondja nemakar elvesziteni de nemhiszemel
2013. máj. 20. 13:25
21/25 anonim válasza:
# 18-as nagyon ért a férfiakhoz. :)
22/25 A kérdező kommentje:
#18 koszonom azthiszem igazadvan
2013. máj. 20. 15:22
23/25 A kérdező kommentje:
csak tudjatok o se normalis regen megfenyegetett h ha talizok mas pasival tonkreteszi az eletem...
amiota szeretem es ugrok ha futyul egyre kozombosebb
2013. máj. 20. 15:29
24/25 anonim válasza:
És kényszerített valaki erre fegyverrel?!
25/25 anonim válasza:
figyelj csajszi, ezt hivják megszokásos ragaszkodásnak...fellángolás, ugy érzed nem tudsz meglenni nélküle ő a minden stb azt utána rájössz h egy fellángolás volt, hidd el én tudom, probáltam már elfelejteni a volt barátomat 7 éve szeretem de a sors mindig visszasodort hozzá, seveled senélküled kapcsolat, hidd el, ne alázd porig magad, nekem is volt ilyen haverból összejárogatós dolog... de csak fellángolás semmi több, majd találsz normálisat ;) ne legyén ilyen buta, hidd el tudom mit érzel én nekem is ilyen gondolatok kergették egymást a fejembe anno...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!