Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez gáz lenne? Nagyon megaláznám magam?
Figyelt kérdés
Elmondani a volt barátomnak, hogy mennyire szeretem, akármit tett megbocsájtom, mert nekem Ő kell. ÉS senkire sem tudok nézni azóta mióta vége lett a kapcsolatunknak. ( több mint fél éve)Hogy mindig rá gondolok, és hiányzik nagyon. Persze szemtől szembe, csak nem tudom hogy mit szólna rá. Amúgy az eszem azt mondja, hogy nem szeretnék akkora fájdalmat még egyszer átérezni mit akkor, de szeretem :S2012. márc. 2. 10:22
1/8 anonim válasza:
Ne csinálld ,mert ha most vissza mész hozzá ,utána majd azt fogja hinni ,hogy nyugodtan megtehet bármit ,te ugyis megbocsájtassz neki.Amúgy mi volt a szakitás oka?
2/8 anonim válasza:
Aki ennyire megalázkodik, az elveszti a büszkeségét, és a (volt) párja tiszteletét. Anélkül pedig egészséges kapcsolat nincs...
3/8 anonim válasza:
Ha arra vágysz, hogy megalázzanak írj privátot. Mondjuk inkább ne.
4/8 A kérdező kommentje:
volt más lány mellettem..... remélem egyszer eltudom felejteni, de mindennap eszembe jut. Próbálom lefoglalni magam, vannak barátaim, de ha egyedül vagyok nagyon rossz, mert mindig Ő van a fejembe.
2012. márc. 2. 10:28
5/8 anonim válasza:
Menj csak vissza, ha ennyire kínlódsz. Majd amikor jót röhög rajtad meg pár dugás után elzavar, akkor könnyebben fogod feldolgozni, hogy vége. Ki fogod bírni és könnyebbnek fogod magad érezni, mert nem fog többé az motoszkálni a fejedben, hogy hátha szeret.
6/8 anonim válasza:
Ja, sajnos már jártam hasonló cipőben. Aztán még jobban megalázott mint előtte. De mindegy is. Te tudod. Általában ezek már nem szoktak működni. Nélküle is van élet hidd el.
Ha szükséged van még egy pofonra az élettől, hogy megértsd akkor csináld, nekem is szükségem volt, de aztán nagyon hamar felfogtam, mi is a lényege.
7/8 anonim válasza:
Na ok,most leírtad amit az eszeddel gondolsz.De valójában ha a testeddel is belegondolsz abba, hogy megint megcsalna és hogy lennél vele képes megint lefeküdni,akkor csak elfog az undor nemigaz?
Gondolj erre...
Felejtsd el!
Annyi férfi van,aki tisztelettel bánna veled és igazán szeretne,tenyerén hordozna!
8/8 anonim válasza:
ne tedd!!!!!velem is ilyen történt .elsö barátom elsö szerelmem. akármennyire szeretem nem megyek vissza hozzá mert félre tettem az érzelmeimet és inkább ésszel gondoltam végig.még ha nehéz is volt és én is megtudtam volna bocsátani. megalázott, megcsalt, kihasznált, játszott az érzelmeimmel.és tudom hogy késöbb is igy lenne ha visszamenék.nem tudom mit csinált veled de tedd te is félre az érzelmeidet. ha átgondolod szerintem nem éri meg.nem tanácsolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!