Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudnék tenni, amivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni, amivel megnyugtatnám magam?

Figyelt kérdés
Annyira szerelmes akarok végre lenni... Be avgyok zsongva. Már nagyon idegesít. Valami ötlet hogyan nyugtassam meg magam? (azon kívül h drogozzak, cigizzek, piáljak stb..)
2012. febr. 23. 21:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tanulj.
2012. febr. 23. 21:28
 2/11 anonim ***** válasza:

1: hidd el nekem, a drog semmit sem segít, csak abban 2-6 órában... utána csak szarabb lesz

2: a cigi meg a pia még annyira sem segít...

am nem egyértelmű... van szerelmed? vagy egyszerűen az érzés hiányzik?

2012. febr. 23. 21:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Az a legjobb, ha 2-3 ember összegörnyed, egyik a kanapéba, másik a földre stb.. és szídják a világot, egymás lelkiszemetesei lesznek stb.. xDD
2012. febr. 23. 21:31
 4/11 anonim ***** válasza:

a szerelmet nem lehet erőltetni.

ha ennyire rágörcsölsz akkor nem is fog jönni de ha mégis akkor meg elveszíti a varázsát.

rám konkrétan teljesen véletlenül a villamosmegállóban talált a szerelem:) 2 éve vagyunk együtt a párommal és teljesen véletlenül futottunk össze.nem kell ezt erőltetni.

2012. febr. 23. 21:33
 5/11 A kérdező kommentje:
tanulok épp eleget... nem drogozok, nem piálok, nem cigizek tisztában vagyok vele hogy semmit nem használ... nem is tervezem soha. csak ilyen válaszokra számítottam a kérdés megfogalmazása miatt.. nem nincs senki akit szeretnék épp ez a baj... ráadásul még sose voltam igazán szerelmes csak fellángolások amik 2 hónap után elmúltak... épp ezért hiányzik az igaz szerelem érzése... =//
2012. febr. 23. 21:34
 6/11 A kérdező kommentje:
tudom.. nemis szeretném erőltetni, de egyszerűen már annyira szereti akarok valakit hogy nem tudom mit kezdjek magammal. =//
2012. febr. 23. 21:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Hány vagy? Mióta élsz?
2012. febr. 23. 21:39
 8/11 anonim ***** válasza:
wowozz
2012. febr. 23. 21:39
 9/11 A kérdező kommentje:
15 vagyok. wowozik a halál.-.-' nem vok kocka.
2012. febr. 23. 21:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Pedig azért van túlnépesedés, mert a halál bekockult. xD
2012. febr. 23. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!