Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megijednétek, ha a barátnőtök ilyet csinálna?
Mutatni kell neki egy sokkal jobb, élvezetesebb feszültség oldási lehetőséget.
Nekem is volt ilyen barátnőm (barát), nekem sikerült észhez térítenem... :) eleinte még ellenőriztem, hogy nincs e rajta vágás valahol de így 2 év vágás mentesség után, már megbízom benne.
Hogy mi mással vezetheti le? Passz, találj ki valamit, te mivel oldod a feszkót? Én edzéssel, bicajozással, szexszel...
énis és a bnőm is csináltuk.nagyon nehéz lesz leszoktatnod róla.máshoz is hiába mész.ezek az emberek csak úgy nem engednek közel vmi ismeretlen embert,inkább ezt csinálják.de ha szeretitek egymást akkor le tudod szoktatni,igaz nehezen,énis vhol itt tartok a leszokásnál,muszály távol tartani magam az éles dolgoktól,mikor egyedül vagyok.de egy pár óriási segítség. ha nem muszály akk ne szakíts vele,azt nagyon rosszul viselné.ha van még vmi kérdésed erről nyugodtan írj privit. :)
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!