Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megijednétek, ha a barátnőtök ilyet csinálna?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt...csak áthívtam magamhoz dumálni, meg mivel ugye a párom, aztán egymásra "fanyarodtunk" és amikor levettem a pólóját (amit egyébként nagyon ellenzett, többször próbáltam és csak nehezen sikerült lehúznom róla, végül kiderült miért) láttam, hogy rengeteg karcolás, kisebb vágás van a két karján és nyakán, meg a mellkasán. Rögtön elkezdtem kérdezgetni, hogy ez mi, stb..nagy nehezen bevallotta, hogy idegességében néha megsebesíti magát, de nem akarja, hogy bárki tudjon erről, mert nem azért csinálja, csak mert rájött, így könnyen levezeti a feszültséget, rosszat magán. Sokkal jobb, mintha emésztené magát. A múltkor valaki nagyon feldühítette és elszomorodott, rohant haza, bezárkózott a szobájába és elővette azt amivel vágni szokta magát. Valami kis éles tárgyat. És szinte nevetett, annyira jól esett neki, hiányzott neki, ezt mondta. Fájt is, de sokkal nagyobb volt az öröme, hogy csinálhatja. Amikor ezt megtudtam, én köpni-nyelni nem tudtam. Olyan élvezettel mesélte, pedig szerintem inkább ijesztő és bizarr. Mit tegyek? Szóljak, ne szóljak? Nem látom rajta, hogy annyira kilenne, de mégsem jó megoldás ez..ti mit tennétek?2013. márc. 13. 06:44
11/17 anonim válasza:
Sajnos errol nagyon nehez leszokni... :(
12/17 anonim válasza:
Az a gond hogy erről tényleg nehéz leszokni egyről a kettőre egy olyan embernek akinek ez megnyugvást jelent,én mondjuk nem ajánlanám a dokikat mert az csak ronthat rajta (nekem rontana) ,szerintem az lenne a jobb ha csak és kizárolag te segitenél neki és titokban tartjátok persze! Szépen lassan segits neki túlleni ezen és amit irtak előzőleg is mutass neki más feszültség levezetőt és járjatok el edzeni vagy ilyesmi hogy fáradtabb legyen és szépen lassan megszokja az efajta nyugodtságot! ;-)
14/17 anonim válasza:
Hiába vinnéd orvoshoz teljesen felesleges csak rosszabb lenne. inkább te próbád +győzni!
15/17 anonim válasza:
Nézzétek meg a titkárnő című filmet
17/17 anonim válasza:
Elvinném egy agyfurkászhoz, mert ez nagyon nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!